Önskelista utomhus

Kanske beror det på att jag idag har planterat blommor och funderat på hur det ser ut på vår altan. Ja, ni förstår - jag är helt i utomhustankar! Jag längtar efter sol, värme, sköna kvällar på altanen och grillning. Jag längtar också efter inreda riktigt mysigt och hemtrevligt utomhus. I och med det går jag just nu och suktar efter flera både praktiska och snygga utomhus prylar. Ja, här är min önskelista!
IKEAs cykel SLADDA finns på IKEA från och med augusti 2016. Visst är den fin?! Vi är verkligen i behov av bra cyklar. Just den här cykeln fick nyligen ta emot utmärkelse för bästa produktdesign i en av världens största designtävlingar, Red Dot Deisgn Award. Ja, den får gärna flytta hem till oss! Något som verkligen ska flytta hem till oss det är en jacuzzi. Jag älskar att bada och i flera år har jag och sambon pratat om ett härligt utomhusbad. Ja, det är bara frågan om när!
Även om de är dyra så kan jag ändå inte sluta sukta efter de här ursnygga utemöblerna i bambu från Tine K. De har funnits på marknaden ett par år och är fortfarande lika snygga! Idag fick jag syn på de här otroligt snygga utomhuslampa från Fermob, Stilren, smart och snygg! Den får gärna stå på vårt utebord i sommar!
Foto: Från företagen ovan

Grilltider på G

För några dagar sedan så såg jag ett inlägg hos Frida som visade en helt fantastisk grill. Ja, grill och grill, man skulle kunna säga att det är en blandning av eldstad, stenugnsgrill och vanlig grill. Den här skulle jag verkligen vilja baka stenungsbakat bröd i - året runt! Ok, Forno från Morsø hamnar direkt på min wishlist och jag får nog bums börja spara ihop lite guldpengar!
Foto: Morsø 

Ska man äta ska man göra det snyggt

Den lille chefen i huset börjar mycket bestämt vilja äta samma mat som oss och helst vill han också försöka att äta på egen hand. Då tallriken ibland hamnar på golvet innan man har hunnit blinka har jag lite motvilligt gått med på att ha en plasttallrik (jag försöker plastbanta hans omgivning och leksaker i övrigt). Vi hade dock fått en tallrik i doppresent men dessvärre har den efter lite många smällar fått hamna i sopporna. När det nu skulle bli ett nytt inköp så fick det helt enkelt bli Arne Jacosens Design Letters. Ja, ska man äta ska man väl göra det med stil! 
Foto: Emmelie

Lördagshäng

Den här helgen har verkligen börjat med påfyllning på "vänkontot". Helgen inledes med god middag med kollegor och idag har den fortsatt med lång härlig fika med goda vänner. Minichefen var självklart med och han levde rövare i min kompis vardagsrum. Vi blev bjudna på en fantastisk kaka med blåbär. Titta bara på bilden, visst ser den helt fantastisk ut?! Är du sugen på att prova samma så hittar du receptet här.
Foto: Emmelie

Sara Medina Linds sekelskiftesdröm till salu

Gulliga och duktiga fotografen och företagaren Sara Medina Linds lägenhet är nu ute till försäljning. Självklart har hon fotat lägenheten själv. Visste ni att hon jobbade som fotograf för försäljningsbostäder innan hon startade eget?! Nu jobbar hon som sagt som frilanserande fotograf och art director. Hon har även tillsammans med sin sambo startat Melo Studio

It's a pizza day

Idag har det varit en sådan där härligt lång och mysig söndag. Ja, efter att vi fick barn så har våra helger plötsligt blivit mycket längre. Tidigare idag påminde jag min kära sambo om att vi (istället för att som nu vakna vid 6 varje morgon) tidigare sov till efter 9 på helgerna. Neeej, sa han, det gjorde vi väl inte?! Men, jo, jag kan lova er att här var det inte frukost före 9.30 på helgerna. Nu är det verkligen andra bullar(!)
Efter mycket lek och frisk luft idag blev det eftermiddagspizza som söndagsmiddag. Hemmagjord pizza är verkligen något speciellt. Den här pizzabotten brukar jag alltid göra och hemligenheten? Ja, det är att kavla ut den riktigt tunnt!
Foto: Emmelie
RSS 2.0