Inspirerande barnrum

I mitt huvud så snurrar det just nu inredningsidéer och tankar till massa rum. Hur håller man ordning på allt?! Jo, det stavas "Pinterest". Genom att samla inspirerande bilder i mappar har man inte endast ett bra arkiv med snygga bilder, utan det är också tydligt att få en överblick över vad man faktiskt tycker om.
Här är ett axplock av bilder på inspirerande barnrum som jag har sparat. Är du sugen på att se mina andra sparade bilder så kan du kika in här
Foto: 1, 2, 3, 4,

Upp och ner...

Nej, så här snyggt ser det inte ut hemma hos oss just nu. Inte ens i minichefens rum. Man kan säga att vårt hem består av oändligt många flyttkartonger, dammtussar och saker lite här och där. *puh* Det kan sammanfattas som total flyttkaos.
Tiden har också en tendens att springa iväg och jag hinner helt enkelt inte med allt som faktiskt behöver göras. Nu ikväll tog jag tag i lite saker och
1. La ut minichefens säng till salu
2. Beställde en postlåda till vårt nya hem
Två bock på listan och nu blir det faktiskt "stup-i-säng". Natti!
Foto: Emmelie
 

Badrumstankar

Det är många tankar som snurrar just nu kring vårt nya boende. Vissa projekt är stora, medan andra är betydligt mindre. Jag gillar att med rätt så enkla medel försöka få fram det bästa ur ett rum. Våra nya badrum är bra exempel på rum som jag ska försöka piffa till med rätt så enkla saker. Det blir helt enkelt inte byte utav kakel utan det blir mer ny färg på badrumsmöbler, kanske en ny spegel och så nya detaljer. Här får ni ett exempel på inspirationskälla till det ena badrummet.
Foto: Hängare Iris Hantverk 135,-, Toalettborste Iris Hantverk 490,-, Badkarshylla Iris Hantverk 400,-, Matta House Doctor 699,-, Hamamhandduk Ticking Stripes 359,-, Norråker bänk från IKEA 599,-

Annorlunda källarvåning

Just nu är det (en minst sagt) annorlunda källarvåning till salu via Fantastic Frank. Även om det otroligt snyggt stylade lägenheten verkligen drar blickarna till sig så kan jag inte helt sluta undra om jag skulle få en viss klaustrofobisk känsla av att bo där. Ljusinsläppet skulle jag kanske kunna klara mig utan men just känslan att bo "under allt". Förstår ni vad jag menar?! Vill ni se mer hittar ni lägenheten här.
Foto: Fantastic Frank
Spara

Instagramminnen från Maj

Maj har verkligen "försvunnit" och jag har svårt att förstå att det redan är juni. Samtidigt som månaden har rusat inser jag också att jag faktiskt har gjort en hel del förra månaden. Här är ett litet axplock av instagramminnen från den gånga månaden. Vill du följa mig hittar du mig som emmeliejoh.
Foto: 1. Fixat och fejat inne inför första visningen av huset 2. Jobbresa till Istanbul 3. Utsikt över Istanbul från hotellfrukosten 4. Fredagsfrukost med min mamma och minichefen inne i stan 5. Pyssel och fix på uteplatsen i stugan 6. Tittar på vårt hus på säljprospekten (alltid lite konstigt) 7. Semester på Kreta 8. Utsikten från vårt hotell 9. Första badet i år!
Spara
RSS 2.0