En Gotlandsdröm

Efter att vi var på Gotland för några år sedan så har jag fått en dröm om Gotland. Ja, ni vet en sådan dröm om ett härligt hus på Gotland. Stenhus. Gå barfota med fötterna. Springa på stranden. Ljumma kvällar. Fårö. Sommaren. Vindpinade höstkvällar.
Nu är det ju så att vi redan har ett fritidshus och det kommer inte att bli ett till (inte nu). Men det är inte förbjudet att titta och drömma sig bort. Detta härliga hus förknippar jag lite med Gotland. Sten, naturmaterial och stengolv. Vill du se fler bilder hittar du dom här.
 

Senaste-tiden-update

Den senaste tiden har det varit mycket på schemat. Utöver kalas, sommarmiddagar och gäster på besök så har jag avslutat mitt gamla jobb och börjat på min nya arbetsplats. Det är mycket att sätta sig in i och det har verkligen blivit att prioritera både tid och sovtimmar. Japp, tiden har inte helt räckt till och bloggen har blivit lidande. Nu är det uppryckning som gäller!
Jag har en mängd bilder i kameran som jag vill dela med mig av, men tyvärr har jag dåligt med minne på datorn och får endast över ett fåtal till hårddisken. Hur sparar ni era bilder? Några bra tips?
Tills jag lyckats få över bilderna så kommer en instagram-update från den senaste tiden. Detta har hänt: 
1. Under varma dagar så passar det perfekt med en kall islatte! 2. Årets första dopp -vid stugan. 3. Lunch på Järvsö Creperie 3. Härlig västgötaslätt 4. Smultron på strå som åt upp i ett naffs av minichefen 5. Vandring i alperna (i Österrike) 6. Fantastiskt boende i alperna 7. Minichefen på bröllop. Mycket spring i benen! 8. Blomma från mina (numera) gamla arbetskollegor
RSS 2.0