Fler fondtapeter till dörren

Nu har jag sprungit på ännu ett företag som säljer fondtapeter till dörrar. SESAM by Format säljer förutom några av de fondtapeterna som Booa Design säljer även några fler. Vad sägs om lite grenar på dörren?

- Fondbild för innedörrar 85 x 210 cm
- Macimalt dörrmått 90 x 210 cm (dörrkarm)
- Enkelt att monter
- Självhäftande vinyl som passar till slääta innerdörrar


Foto: SESAM by Format

Presentbud istället för blomsterbud

Det här ska jag testa nästa gång någon fyller år. På Booa Designs hemsida kan man e-handla till både sig själv och till andra. Vill man skicka en sak i present kostar det bara 10,- extra. För 10,- så blir presenten inslagen + att det följer med en liten hälsning. Väldigt smart! Man kan skicka sådana traditionella saker som "Exklusive belgisk tryffel" (69,-) men de har också lite roligare saker såsom en "kylpåse för vinflaskan" (79,- Jätte smart att ha på sommaren), kylväska för lådvinet (fr. 165,-), "Dammråtta" ("skarvsladd gömmare" för 119,-) eller en liten "Kastrullstrumpa" (285,-).

Foto: Booa Design

Fondbild på dörren!

Det här kan jag verkligen tänka mig att ha i min nya lägenhet. Jag har tråkiga, äldre dörrar och fatt å upp en sådan här skulle ju verkligen piffa till det i badrummet eller i köket. De här fondbilderna kommer från Booa Design och kostar 850,-/st. Nedan ser ni exempel på hur det kan se ut. Därefter kommer lite exempel på fondbilder.
image10

Foto: Booa Design

Rullgardin i ett fräckt tyg

Hittar du inte en rullgardin i ett bra tyg, eller har du kanske hittat ett jätte fräckt tyg som du skulle vilja göra en rullgardin av? Det är inte så svårt. Isaberg-Rapid tipsar om hur man kan göra en praktisk och fin rullgardin.
image8
Foto: Isaberg-Rapid

Dekorationer i gips och betong

Jag hittade det här inlägget på Cult Desings hemsida och det här ska jag testa. Vad som var är bra är att man kan gjuta i små gummiformar som vanligtvis används till isbitar. Figurerna du gör behöver ju inte endast användas i blomkrukor utan kan också målas (eller behållas som de är) och användas vid dukning, på paket etc.
Vill ni ha mer information om hur man kan gjuta krukor så hittade jag en jätte bra beskrivning på Vi i Villa. image7
Foto: Frida Berglund, Cult Design

Ursnygg hall

Såg denna ursnygga hallen på Sköna Hems hemsida. Funderar på om jag kan sno lite idéer till min nyköpta lägenhet...
image5 image6
Foto: Mikael Dubois

Tapeter från Åhlens

Såg en jätte snygg fondtapet på Åhlens hemsida idag. Fondtapeter fabel är ett svart-vitt naturinspirerat mönster med träd och ugglor. Designern heter Helena Malm och en rulle på 10 m kostar 225,-.

image3   image4
Foto: Åhlens
RSS 2.0