Fler bilder från New York

Det var väldigt många som frågade om fler bilder från New York... så självklart ska ni få se mer. Jag har också samlat på mig en del dukningstips, bakelser.. så det kommer mera. Men här kommer en liten samling bilder till från omgivningen. Hoppas att ni alla har en jätte mysig tisdagskväll!


Foto: Designtjejen

Maffiga muffins

Kikan tipsade mig om lite cupcakes recept och bilder hos Aftonbladet. Mumms.. Vad sägs exempelvis om Apelsin och mandelmuffins, rosenmuffins, krämiga kokosmuffins eller muffins med färska bär. Jag bakade faktiskt en hel del cupcakes i helgen... men för att ni inte ska bli stormade med alla bilder på en gång.. så väntar jag lite till!


Foto: Aftonbladet

Halloween i USA

Även om Halloween var över när jag kom till New York så gick det verkligen att se lite glimtar av det här och där.  Något man även kunde se glimtar av här och där var olika skyltar eller dekorationer med "Obama". Den bästa jag såg tycker jag nog ändå är den här pumpan!


Foto: Designtjejen

New York

Nu är jag hemkommen från the Big Apple... Det har varit en underbar vecka. Det är första gången jag var där men jag kan verkligen tänka mig att åka dit igen. Så mycket att se.. och så mycket att shoppa.. puh.. :-) En liten besvikelse var att jag inte hittat fler inredningsbutiker. Man måste nästan komma lite utanför stan för att springa på de bästa. Jag lyckades dock ända lägga fingrarna på lite saker och även mina formar som jag så länge gått så och suktat efter. Jag lovar.. bilder kommer! ...och jag kan inte låta bli att visa några nytagna bilder från den härliga standen!


Foto: Designtjejen

Redaktören tipsar

Oj, oj, vad mycket roligt det är som har hänt på en vecka då jag har varit i New York. Jag har också laddat med massa roliga inlägg nu! Johanna hade varit så gullig med och gjort en printscreen från blogg.se för att jag inte skulle missa att Karin Olofsson hade tipsat om Designtjejen i redaktörens spalt på blogg.se. Nu när jag kom hem så såg jag att det fortfarande låg kvar. Oj, vad roligt!


Foto: Printscreen från blogg.se

En liten tripp till New York

Nu är det äntligen dags för min tripp till New York. Imorgon tidigt så går flyget mot väst. Ska bli jätte skönt. Förhoppningsvis så kommer jag också hem med massa bra idéer och tips som jag kan visa er!

Jag hade så gärna velat titta in till många av er idag och säga hej.. men det har varit en så stressig dag och till råga på allt så kolavippade min jobbdator nyss (gick sönder). Jag som verkligen hade behövt sätta mig och jobba lite till... puh... Men.. jag antar att det bara är att andas.. försöka ta det lugnt och "carpe diem"... eller?

En stor kram till era alla så hörs vi snart igen när jag är tillbaka (om en vecka).

Cupcakes böcker

Som jag skrev i tidigare inlägget så beger jag mig till USA i veckan. USA är ju också cupcakens hemstad och nu ska det provsmakas. Jag har även funderat på att köpa några böcker. Boken Hello Cupcakes tycks dyka upp nästan överallt hos cupcakes bakare så jag ska nog se om jag kan leta reda på den. Här är även lite andra böcker som jag ska fundera på.


Foto: Eget kollage med bilder från The PopShop

Val-tider

Så här i valtider så passar det inte utmärkt med ett USA-inspirerat fotomontage från Real Simple. Jag sitter och hoppas att inte dollarn ska skjuta i taket efter valet för på torsdag så åker jag till det stora landet i väst. Jag har bott i Chicago tidigare men New York som jag ska till nu har jag aldrig varit i. Någon som har lite tips kanske?

Electionparty_2
Foto: Realsimple

Julen närmar sig...

För en vecka sedan var jag en tur på Ullared (Gekås). Det bara kryllade av julsaker där inne så jag kunde inte hålla mig från att köpa den här lilla nissen. Det kändes också nästan som jul när jag gick där inne i butiken. Oj.. jag vill inte att det ska vara jul riktigt än.. men oj, vad tiden går fort!


Foto: Designtjejen

Halloween dukning

I helgen har jag besök av en kompis och i igår kväll så gjorde jag en liten halloween dukning. Jag köpte några mini pumpor som jag la på ett svart kakfat. Annars gick duningen i grönt och svart. Jag hade köpt lite gröna blommor som fick pryda bordet. Jag köpte också några dekorativa svarta pinnar som jag stack ner i blommorna. För att fånga upp den gröna färgen i dukningen skivade jag några limeskivor som jag satte fast runt servetten med en liten klädnypa.
Till vinglaset så klippte jag ut en spindel i svart papper som jag satte runt snöret på glaset. Mall till spindeln hittade jag här hos Martha Stewart.


Foto: Designtjejen
RSS 2.0