The Lodge

För några veckor sedan var jag på kurs på det the Lodge som ligger strax utanför Lund. Jag fotade en hel del för att jag skulle kunna visa er men... så har tiden bara sprungit iväg men nu äntligen! Har inte hunnit svara på alla fina kommentarer än idag.. men jag har inte glömt er! Bara haft en hel del att göra :-)

image366
Foto: Designtjejen

Bröllopsdukningar

Nu är det inte långt kvar till min kompis gifter sig. I helgen ska det bli stor bröllopsfest ute i skärgården. Jag ska hjälpa till med dukningen så nu håller jag på att fundera på det lilla extra. Eftersom jag är så dukningsfokuserad så tyckte jag att det kunde passa med lite dukningsbilder!

image371
Foto: Confetti

Tapet från defyra

Måste bara tipsa om den här underbara tapeten från svenska defyra. Dom har även en matchande handduk som är i samma stil som tapeten. Ta även gärna en titt på deras övriga sortiment. Om du är intresserad av att handla defyra produkter via nätet kan du ta en titt hos designonline.


Foto: defyra

Tips om centerprices

Det är sidan Epicurious som visar jätte fina blomdekorationer som du kan ställa mitt på bordet. Den här fastnade jag för. Tänk vad enkelt man kan göra det med sparris och vad snyggt det blir.

image357
Foto: Eget kollage med bilder från Epicurious

Syrener

Jag får inte nog av syrener. Det är som att när man börjar plocka in dom så blir man beroende av dom. Det är ju sådan enormt god doft som sprids. När jag senast visade lite syrener så var det många som frågade om jag visste hur man kan få dom att leva längre. Tyvärr har jag inget bra tips, men jag tänkte att jag kan ju höra om det är någon annan som har ett dunder tips?

image370
Foto: Designtjejen

Real Simple

Jag brukar ju ofta "gnata" om att dekoration egentligen inte är så svår utan att det bara är att titta sig runt. Det här lilla tipset kommer från just sidan Real Simple. Dom har plockat ett löv och knytit det runt ett glas med ett litet snöre. Så enkelt!
image369
Foto: Real Simple

Mysigt café

Igår var det underbart väder och då åkte vi ut till Göstas Café som ligger i Steninge mellen Falkenberg och Halmstad. Det är ett jätte mysigt café som ligger precis vid vattnet och vid sådana fina dagar som igår så är det underbart att sitta där på uteterassen och dricka något kallt. Rekommenderas varmt om ni har vägarna förbi! Passa också på att prova deras smörgåsar med ciabatta bröd... jätte goda!

image368
Foto: Designtjejen

Tips till dekoration av tårta

Vill du ha lite tips på hur du kan dekorera en tårta, eller hur du till exempel ska göra blommdekoration till tårtan? I så fall kan jag tipsa om Tårtdecors hemsida där de har väldigt logiska och bra förklaringar på hur du dekorerar tårtor. Dom visar på ett välidgt logiskt 1, 2, 3 vis hur du gör för att skapa små underbara dekorationer till tårtan! Bra tips så här i bröllopstider kanske?!

  image367
Foto: Tårtdecor

Tema: Kalas

Dom här bilderna kan spegla ett barnkalas men jag tycker att idén och pysselknepen passar lika bra till en "vuxen fest". Jag tror bilderna talar för sig sjäva... och visst ser det som ser så fint ut... faktiskt inte heller så svårt att göra. Tipsen kommer från Martha Stewart.
image361
Foto: Martha Stewart

Plexiglasstolar

Jag har helt fastnat för plexiglasstolar och japp, det ska jag ha som matsalsstolar. I helgen köpte jag faktiskt ett runt bord på loppis som jag har tänkt att göra om (fortsättning följer med bordet). Jag har tittar runt lite efter stolar och här kommer ett litet utkast.

image363
Foto: Eget kollage med foton från företagen nedan

1. Louise Ghost från Kartell
2. Stol Fantastic, 1990,- och 2225,- från NyBlandesign
3. Victoria Ghost från Kartell
4. Plexiglasstol från Akriform
5. La Marie från Kartell
6. Finns i blått, rött och transparant. 795,- från Blooms.
7. Tobias 795,- frårn IKEA

Gult är ju inte fult...

Jag skrev ju för något inlägg sedan och frågade om gult var fult. Jag tror de flesta var överens om att så var det inte. I annat fall så tänker man nog om när man ser dom här underbara bilderna från The Brides Cafe.

image365
Foto: The Brides Cafe

Dekorera blomvasen

Igår när jag var ute och gick en liten tur så fick jag med med mig en liten bukett med lite blandade blommor (i huvudsak syrener). När jag kom hem hade jag bara en "tråkig" glasvas så jag piffade till den lite istället. Det lila pappret runt vasen är egentligen presentpapper. Jag klippte till sidorna med en mönstersax. Sedan satte jag bandet runt vasen och sist ett litet snöre. Ni kan se både före och efter nedan.

image364
Foto: Designtjejen

Sänggavlar

Visst är det lite roligt med sänggavlar och jag var tvungen att visa er som här som kommer från Myricadesign. Båda går att köpa hos Designonline.

LADY-BABSY red 146
  QUEENIE blue 146  queenie miljo 148
Foto: Designonline

Digital artprints

Den amerikanska sidan MadeByGirl säljer främst vykort men har även en liten samling av posters. En hel del fräcka i en olika färger. Vad sägs om att ha en takkrona på väggen? Postern finns i ett fleratal olika färger. Eller vill du kanske ha en ABC-poster med fokus.. Love?

image322
Illustrationer: madebygirl

Gult är fult...?

Gult är fult, eller? Det skulle inte jag säga när jag ser dom här härliga bilderna från Martha Stewart. Jag tycker att den vänstra skålen med citroner är ett jätte bra tips på hur man kan göra en färgglad och väldigt enkel "centerpiece" på till exempel ett bröllop. Så enkelt att bara lägga massa citroner i en skål. Vill man inte matcha i gult utan till exempel i grönt så är det bara att lägga i lite limefrukter eller äpplen istället!

image360
Foto: Eget kollage med bilder från Martha Stewart

Nödvändiga onödigheter

Det här stövelstödet kanske inte helt hör hemma i den här bloggen men jag tycker att det är så praktist så jag är bara tvungen att ta med det.Det är så tråkigt om de fina stövlarna blir helt säckiga och tråkiga när de får ligga över vintern och jag tycker det här är så perfekt. Jag har även haft några kompisar som har frågat mig om jag vet vart man kan få tag på några och när jag sprang på de här hos Bosign tänkte jag... måste bara tipsa.
Samtidigt passar jag på att även visa det här pocketfodralet. Ännu en onödig nödvändighet? Det får ni svara på själva :-)
image358
Foto: Eget kollage med bild från Bosign

A piece of cake

Leila Lindholm varit min favorit kock ändå sedan jag såg henne för flera år sedan på TV4:s nyhetsmorgon. Även om jag gillar att laga mat så är det inte ofta jag fastnar framför matprogram men när Leila lagar så är det annorlunda. jag tycker alltid att det är så mycket färg, fint uppdukat och det ser bara så trevligt ut. Hennes senaste bok A Piece of Cake är enligt mig helt underbar. Jag har varit och bläddrat i den i bokhandeln men inte lyckats köpa den än När jag idag såg att Karin på Ellas inspiration också hade skrivit om den så tänkte jag att attan jag måste verkligen tipsa om den. Boken finns att köpa både hos Adlibris eller Bokus. 179,- hos båda.

image359
Foto: Eget kollage med bilder fån a piece of cake från adlibris

Stämpla ett kort

Jag gillar att sitta och stämpla små kort. Men alltid när jag säger att jag ska stämpla så brukar folk titta lite frågande på mig och fråga "Stämpla?". Därför tänkte jag visa hur lätt det faktiskt är att stämpla ett litet kort.
Vad behöver ni? Jo, ta en titt på bilden längst ner till vänster. Ni behöver (i det här fallet) en grod stämpel. Sedan ett vitt papper (som kort) och ett färgat papper som bakgrund. Det behövs även en stämpeldyna, limstift och lite snöre. Jag har använt en grön stämpeldyna till grodan. Efter att ha duttat in färg på stämpeln har jag stämplat motivet på ett vitt papper. Därefter har jag klippt ut grodan efter konturerna.
Klipp och vik till ett vitt papper i önskad storlek. Klipp därefter till det färgade pappret och klistra fast det på det vita pappret. Klistra därefter dit ditt motiv (i detta fallet grodan). Jag har även stämplat texten "Var tacksam för livets små speciella stunder" på ett vitt papper som jag sedan har klippt ut. Jag har satt ett snöre runt kortet och med en liten klädnypa har jag satt fast ordpråket i snöret. Lycka till!

image351
Foto: Designtjejen

Muffinsformar

I takt med att cupcakes blir mer och mer poppis så kommer det även allt fler roliga muffinsformar. Och visst kan det vara lite roligt att servera fina muffins i jätte läckra formar. Här kommer ett litet utkast på vad det går att få tag på!

image356
Foto: Eget kollage med bilder från företagen nedan

1. Rosen 50 st från Inreda.com 39,-
2. Svarta 25st från Kakburken 39,-
3. 60 st från Happy Lina 29,-
4. 75 st från Kakbuken 32,-
5. 50st från Presentakuten 30,-
6. Prickiga 50st från Kakburken 24,- 

Temavecka: Metall

Idag är det fredag och sista dagen i Ellas inspirations temavecka. Lite tråkigt att det tar slut nu nästan. Jag hoppade ju på lite sent (tisdags) men oj så roligt det är. :-) Idag är är temat metall och så här förklarar Ellas inspiration vad metall innebär enligt Feng Shui:

Fredag: Metall
Representeras av vita eller grå saker, runda eller uppstickande saker samt i material som silver, mässing, smide, tenn, zink och rostfritt.

Förklaring:
Min tolkning lyder... först har vi en hink i zink. Därefter visar jag en ölburk.. kanske inte helt rätt material.. men jag tyckte ändå att den passade rätt så bra in. Sedan har vi en rund och vit golfboll, ett runt metallhandtag för att du inte ska få stötar i elstängslet. Och slutligen har jag fångat upp det vita i en vit telefon på en grå/svart botten. Om jag ska vara lite hård mot mig själv så blev det nog lite för mycket färg... men visst är det trevligt med glada färger?! Trevlig helg!

image330
Foto: Designtjejen

Gillar du blommigt?

Vill du ha en hammare som din kära man eller sambo (troligtvis) inte tar... ta en titt på de här. Ohlsson & Lohaven har ett stort utbud på blommiga verktyg, sekatörer, saxar.... med mera. Varje produkt finns i flertalet olika blommiga möster så det är bara att titta efter det som faller i smak.

image353
Foto: Eget kollage med bilder från Ohlsson och Lohaven

Temavecka: jord

Idag är det torsdag och då är det näst sista dagen i Ellas inspirations temavecka. Idag gestaltas den av jord. 
Vad menas då med jord enligt Feng Shui? Jo, Karin på Ellas inspirations förklarar det så här:

Torsdag: Jord
Ofta föremål i keramik, kakel, porslin och tegel. Färgerna är jordtoner te.x. brunt, gult, orange, låga möbler, fyrkantiga former och inslag av stenar och berg.
  

Förklaring: Oj, oj, oj... jag blev så inspirerad när jag skulle fota igår så jag kunde inte sluta, så det här blev ett väldigt stort kollage. Hoppas att ni står ut ändå! Ok.. förklaring. Första bilden visar porslin (guldiga kaffekoppar). Den andra bilden visar stenar och den tredje står för både färgen brunt och porslin (är ett porslin som jag är jätte förtjust i som jag har ropat in på en auktion). Sedan kunde jag inte motstå att ta med de guldiga kaffekopparna (dvs. porslin) igen. Slutligen så visas åter igen porslin och sedan bruna kottar.

image352
Foto: Designtjejen

Cupcakes inspiration

Det är många som har fastnat för mina cupcakes-inlägg så då tänkte jag att det kan passa med lite inspiration. Dom här fina cupcaksen kommer från Couture cupcakes. Jag har ju beställt saker till mina cupcakes bak men... jag har varit lite dålig på att dekorera med just det.... ni såg kanske att jag dekorerade med grädde och lite hjärtan härrom dagen... men jag ska ta tag i mina andra dekorationer med. ...och när jag ser de här bilderna så måste jag ta tag i det snart.... 

image324
Foto: Couture cupcakes

Gör ett hjärligt kort

Jag är väldigt förtjust i att göra små egna kort. Jag tänkte att jag kunde tipsa om hur du väldigt enkelt kan göra ett personligt kort till någon du tycker om. Det enda du behöver är ett vitt papper. Ett tips är att köpa tjockare kartongpapper eftersom det är lite mer hållbart. Jag brukar köpa fotopapper (dvs tjockare papper som du klistrar foton på). Sådana papper brukar gå att hitta billigt på exempelvis Rusta, ÖB eller Gekås. Vik därefter pappret i önskad storlek och klistrat på ett litet hjärta. Hjärta (eller någon annan liten dekoration) går ofta att köpa i bokhandeln.

image350
Foto: Designtjejen

Skön lunch vid en sjöbod

Idag köpte vi med oss lunch och åkte och åt vid min  jobbarkompis sjöbod. Den var så otroligt liten och söt och ligger givetvis precis vid vattnet. Jag passade på att plocka fram kameran så att ni skulle få er en liten titt av det här söta lilla huset.

image349
Foto: Designtjejen

Illustrationer från Charmingwall

Jag surfade in hos Charmingwall Inc och fastnade för flera av deras illustrationer. Den första tavlan är skapad av Bailey Saliwanchik och kallas Blondie. Den går att köpa för endast $20 hos Charmingwall Inc. Den andra tavlan kallas Fauna in the Forest. Även denna skapelse som är designad av Matthew Doubek går att köpa  hos Charmingwall Inc för $20 .

image321
Foto: Charmingwall Inc

Grönt bröllop del 3

Oj, jag fyller visst bara på med fler delar under temat "Grönt Bröllop". Det är ju min kära kompis som ska gifta sig och hon vill gå i färgen grönt. Något hon verkligen skulle vilja ha med i dukningen (och i börllopsbuketten) är liljekonvaljer... och vad passar då bättre som inspiration än de här bilderna? Gillar du just liljekonvaljer kan du även ta en titt här där jag tidigare skrivit om dukningstips med liljekonvaljer. Dukningtipset kommer från Rebecka Thuss.

image325
Foto: Rebecka Thuss

Temavecka: Eld

Idag är det onsdag och då är det tema eld hos Ellas inspirations temavecka.

Eld förklarar Karin så här:
Onsdag: Eld
självklart omfattas ljus och eldstäder. Saker i röda toner och trekantiga former och även djursymboler räknas in.

Min tolkning kommer nedan och så här har jag tänkt... första bilden visar ljus (solnedgång det räknas väll som ljus!). Sedan är det en ros som står för de röda tonerna. Lika så gör tomaten längst ner till vänster. Jag har fotat en ordentlig närbild så den ser nästan lite äcklig ut :-) Slutligen är det en djursymbol som är en liten kossa!

image348
Foto: Designtjejen

Ny bloggdesign

Jag hade tänkt mig en ljus och fräsch blogg design. Men se landade jag först på en brun... nu har den blivit ljusare. Men jag är lite osäker... vad tycker ni? Här är fyra utkast nedan. Vilket tycker du bäst om? Eller har du kanske några andra tips?

image347

Taktapet

Nu har Lisa Bengtsson varit i farten igen (här har jag skrivit om henne tidigare) och den här gången har hon designat en taktapet. Det är för Björklund & Wingqvist som hon har gjort en kollektion med tapeter för tak och golv. Taktapeten heter Edith och det sägs att hon har blivit inspirerat från Moulin Rouge och Paris. Tydligen lyssnade hon även på Edith Piaff när hon designade fram mönstret!


Foto: Pressbilder - Björklund och Wingqvist

Cupcakes recept

Det var flera som frågade om receptet till mina cupcakes.. så här kommer det.

Det här receptet gör cupcaksen lite fastare än vanliga muffins recept. Många tycker att dom här är så mycket smaskigare och goare med... så nu är det bara att baka på!

image331
Foto: Designtjejen

Ombyggnad

image332

Temavecka: Trä

Den här veckan har Ellas inspiration  temavecka och tisdagen står för trä.
Trä förklarar Karin så här:

Tisdag: Trä
Allt i trämaterial (skåp, spegel, låda), men också växter (blommor) och material i bomull och lin (duken), rektangulära former (lilla trälådan) och gröna och starkt blå färger (blommorna).

Förklaring:
Idag gjorde jag det lite enkelt för mig. Jag visar blommor och trä. Jag är väldigt förtjust i båda de här träbilderna så jag tänkte att äh, ni får leva med båda två! :-)

image329
Foto: Designtjejen

Temavecka: Vatten

Jag startar lite sent... men brukar man inte säga "bättre sent än aldrig". KarinEllas Inspiration har startat en ny temavecka den här veckan och nu handlar det om de fem elementen från Feng Shui (vatten, trä, eld, jord, metall).

Först ut på måndagen var vatten och eftersom jag är lite sen så fuskar jag och lägger ut det nu på tisdagen.
Vatten förklarar Karin så här:

Måndag: Vatten
Representeras av material som glas (som i fönster och glasbord), plast, speglar, mörka färger som svart och mörkblå, rörliga former och vatten i sig själv. Bilder på hav, fiskar, sjöar kan också stå för vattenelementet.

Så här kommer min tolkning. Eftersom vatten enligt feng shui står för så mycket så tyckte jag att det kunde passa med ett litet kollage....
Förklaring: Första bilden fångar jag upp både vatten och glas, andra bilden vatten och hav. Tredje bilden visar både spegel och hav och den sista fisk...

image328
Foto: Designtjejen

Cupcakes bak

Igår kom min mamma på besök. Jag bakade för en tid sedan cupcakes som jag inte har hunnit dekorera än. Jag måste säga att de är jätte käcka att ha i frysen om man får besök. Bara att plocka upp och dekorera. Igår gjorde jag det lite enkelt för mig. Jag dekorerade bara dom med grädde och sedan lite hjärt-strössel. Enkelt och gott.

image328
Foto: Designtjejen

Mystisk grön tapet

LLB kollektionen visar designern Laurence Llewelyn-Bowen's känsla för stil och innovation. Jag fastnade för den här tapeten. Även om den är lite skrikig och verkligen kommer att synas så var det något med den som fick mig att fastna för den. Tapeten går att köpa hos designpublic för $60.

image323
Foto: Designpublic

Mycket mönster

Gillar du mycket mönster? I så fall ska du ta en titt in hos Amy Butler. Där finns det en mängs saker till hemmet i färgsprakande och färgglada mönster. Ta en titt under inspiration och Amy at market så får du se några "mönstriga bilder"!

 
Foto: Amy Butler

Grönt bröllop del 2

Eftersom jag ändå är igång så tänkte jag att ni ska få lite mer inspiration på temat grönt bröllop. Min kära kompis som ska gifta sig önskar ju sig grönt i dukningen. Även dom här fina bilderna kommer från the Brides Cafe.

image320
Foto: Eget kollage med bilder från the Brides Cafe

Grönt bröllop del 1

Jag har kompis som snart ska gifta sig och jag ska hjälpa till med dukningen. Hon vill gå i färgen grönt så nu jagar jag lite tips och idéer som jag kan visa henne. Här har jag sprungit på en grön bröllopsukning från the Brides Cafe. Så här kommer lite grön bröllopsinspiration!

image319
Foto: Eget kollage med bild från the Brides Cafe

Söta kakor

Meli & Angi säljer sådana här ursöta kakor på beställning. Lite långt avstånd för oss i Sverige kanske då kakorna tillverkas i USA. Men lite inspiration kan aldrig vara fel.. och man kanske helt enkelt kan göra några liknande själv?

baby_cookie_giftset.jpg
8-12-07026b.jpgonesie-cookie.jpg
Foto: meli & angi

Rosa dukning

Tänk att gå och sätt sig vid ett sådant här frukostbord! Jätte fint tycker jag och visst börjar dagen bra om man väcks av det här (eller får möjligheten att själv duka upp det här och glädja andra). Jag kan inte få nog av tulpaner och dom här tycker jag verkligen är en frisk färgklick på bordet. Äggen har innan de kokas fått ett litet band på sig. Sedan har de kokats med lite karamellfärg i vattnet. När man sedan tar bord bandet så får blir det ett litet mönster på ägget.

image316
Foto: Eget kollage med bilder från Epicurious

Grön röd dukning

Tänkte att jag kunde visa lite färgglad dukning från food network. Dukningen är inspirerad av Rachel Ray. Den är japansk inspirerad och jag tycker att den passar prefekt för en sushi kväll! En färgglad duk piggar upp jätte mycket och just nu finns det väldigt många snygga platssukar i butikerna. Kostar inte så mycket, lätt att torka av och piggar verkligen upp!
image314
Foto: food network

Baka Mors dag cupcakes

En av mina favoritbloggare Bakerella har tipsat om jätte bra Mors dag Cupcakes. Bakerella förklara på ett väldigt lätt sätt hur du gör så här jätte fina cupcakes. Ser blommorna krånliga ut? Nej.. ta en titt på Bakerellas förklaring så ser det plötsligt mycket lättare ut!

For Mom
Foto: Bakerella

En lättformad värmeplatta

Tabletalk Trivet som är designat av Nel Linssen är en jätte fräck "värmeplatta". Du kan själv lägga dom i den form du önskar. Kanske ett hjärta, eller varför inte en ring? Den här lilla skapelsen är tillverkad i Holland och kostar $50.00 hos MOMAstore.
Tabletalk Trivet

Foto: MOMAstore

Ljussättning

Jag fastnade verkligen för det här kortet. Det är från Hotell Nääs fabriker som ligger mellan Göteborg och Alingsås. Hotellet vann Svenska ljuspriset 2007 med motiveringen att hotellet med sina kreativa och ambitiösa belysningslösningar spelat stor roll för att höja spänningen i design och intryck av hotellet som helhet. Jag är uppvuxen inte långt ifrån det här hotellet och det känns väldigt som "hemma": Hotellet är egentligen ett ombyggt bomullsspinneri från 1883 och är idag ett modernt företagscenter.
Hotellets olika plan har alla formgivits efter olika teman för att skapa en dynamisk miljö. Trots deras olika utföranden ser man en tydlig röd tråd som löper genom inredningen i hela hotellet. Arbetet med belysning har varit genomgående, med nytänkande lösningar för alltifrån reception och lobby, hotellrum, korridorer, restaurang och bar, konferensytor till utomhusbelysning.

Hotell Nääs Fabriker, bryggan, fotograf: Ulf Celander
Foto: Hotell Nääs Fabriker

Snygg och miljövänlig leksak

Den här lilla bilen tycker jag nästan är en leksam både för barn och vuxna. Streamliner Classic Organic som den heter tillhör serien Green Line Organic från Playsam och är designad av Ulf Hanses. Den är tillverkad i massiv bok och är testad och godkänd för barn. Playsams träleksaker har mer än 20 gånger belönats med den ansedda utmärkelsen Utmärkt Svensk Form.
streamliner classic organic 146  streamliner organic 146  streamliner classic organic 146
Foto: Designonline

Walldesign

Många av er vet att jag är förtjust i walldesign och stora (och mindre) motiv på väggarna. Är du som jag kan jag rekommendera dig att ta en titt på kollektivlivets hemsida. Förutom en väldigt ovanlig och rolig hemsida bjuder de på bilder på ett anntal spännande projekt. Ta en titt under wallddesign på kollektivlivets hemsida får du se ett antal olika projekt.


Foto: Martin Cederblad, Sköna Hem

En annorlunda skohylla

Sköna Hem tipsade om den här annorlunda skohyllan. Skoorder som hyllan heter är designad av Johanna Eliason som studerar vid  högskolan för design och konsthantverk i Göteborg. Jag som är lite av en skofantast föll verkligen för den här hyllan.. tänk att ha den i hallen!
 
Foto: Sköna Hem

Print it yourself

Har du tagit en titt in hos Martha Stewarts "Print it Yourself"? Där kan du på ett väldigt enkelt sätt skapa egna personliga inbjudningskort, vykort, kuvert etc som du väldigt lätt sedan bara skriver ut. Om du kanske inte just vill göra en speciell inbjudan kan du faktiskt till och med få hjälp med att skapa en liten etikett till kolagodiset. Det är en väldigt enkel sida att använda och det är lätt och smidigt att bara klicka sig fram!

Print Wizard
Bild: Martha Stewart

Tillbaka!

Hej allihop! Hoppas att ni har haft en underbar Valborg! Jag ville egentligen säga att ja, jag lever och jag har inte glömt bort bloggen. Jag har inte haft någon uppkoppling i helgen och den här veckan är lite hektiskt på jobbfronten. Från att ha tagit mig till Öland är jag nu strax utanför Lund för att imorgon flyga upp till Stockholm. Eftersom klockan är så mycket så tänkte jag bara lämna ett litet hej och jag lovar... jag ska svar på alla kommentarer och titta in på alla underbara bloggar, men nu tänkte jag bara ge lite korta snabba tips och hoppa i sängen.

En stor kram till alla mina underbara besökare!

Här kommer också två foton från helgen (klicka för större bild)

 
RSS 2.0