Tulpanfrossa

Blommor kan verkligen pigga upp ett helt rum. När jag var yngre så brydde jag mig inte så mycket om blommor på bordet men nu kan jag verkligen tycka att det gör något för själven. Tulpanerna nu börjar bli så fantastiskt fina och jag oftast tycker jag att de som just är svenska håller sig otroligt fint. Delar med mig av en ögonblicksbild från köksbordet.
Foto: Emmelie

Jul på bordet

Sent om sido så kommer här en bild från juldukningen.
Vi firade jul i stugan och även om det inte var massa snö utanför knuten (mest lite vita fjun) vid jul så var det ändå otroligt mysigt och skönt. Strax efter jul så kom det passa snö och nu har hela januari varit fantastisk vacker med massa snö. Nu längtar jag verkligen till vi ska åka dit igen. Snart så...
Foto: Emmelie

Hemmamys

Idag blev det en långpromenad och sedan innemys denna kalla februarisöndag. Vår lilla chef är krasslig så idag har det mest blivit kramar och mys. Han gillar att bjuda på mängder av pussar (vilket är underbart), men nu häller vi andra i familjen i oss ingefärsdryck så att vi håller oss friska. Vabbruari har nu blivit ett ord även i vårt vokabulär, men jag håller tummarna för att det inte blir ett alltför använt ord! Hoppas att ni håller er friska!
Foto: Emmelie
 
Spara
Spara
RSS 2.0