Lättlagat till grillen
Det känns som min inredningsblogg plötsligt börjar få en alltför stor touch av matlagning. Kan ändå inte låta bli att dela med mig av enkla men bra mattips! I stugan har jag planterat en liten örtträdgård. Örterna tar dock över hela odlngen och jag hinner inte göra av med allt innan de blommar upp igen. Igår provade jag att göra persilja och vitlökssmör för första gången. Men oj så gott det blev. Har du över, så testa detta! Jag hackade ner persilja och vitlök i smöret. Rullade en liten rulle i bakplåtspapper (mitt smörpapper var slut) och så fick det åka in i kylen.
Foto: Emmelie
Foto: Emmelie
Kommentarer
Postat av: Design by Tornblad
Men åh så gott det ser ut! Har samma problem jag. Men med oregano. Ska kanske testa göra smör på det?
Kram Malin
Postat av: Emma - Olivias mamma
Vilken härlig blandning av inlägg! :-) Gillar!
Postat av: Stilitiden
Snyggaste fotot på persiljesmör jag skådat:) Vi åt grillat med persiljesmör ikväll, men köpt, inte samma som hemmalagat.
Fast allt (nästan) smakar ju gott ute i det fria, i detta underbara sommarväder, ha det gott!
Camilla
Postat av: Proforma - Irene
Mycket godare med hemmagjort! Jag brukar skiva upp och lägga i frysen så håller det längre! Tänk bara på att ta fram det i god tid så det hinner tina lite!
Kram
Trackback