Blossa 2012

Trender är inte alltid till för att brytas, så därför tänker jag även i år visa upp årets Blossa glögg. Jag tror allt att min svenska kompis som numera bor i Japan allt kommer att bli lite nyfiken på att smaka årets blögg, för Blossa har i år hämtat inspiration från just Japan. Blossa beskriver årets smak som en blandning av den japanska yuzufrukten och svensk glöggkultur. Det är en välbalanserad starkvinsglögg med yuzufruktens smak av både grapefrukt och mandarin – en smak som samspelar väl med ingefärans kryddighet.
Foto: Pressbild Blossa

Kommentarer
Postat av: Mia

Åhh, nu blev jag sugen på jul! :)

2012-09-11 @ 22:07:21
Postat av: Micaela

Själv kör jag alltid på samma glögg, Österbybruks Slottsglögg som jag köper in flaskor av varje år och låter stå till nästa, mums!

2012-09-11 @ 23:55:20
URL: http://dreamsaboutengland.blogg.se
Postat av: TessLounge.com | Tess S

Flaskan var riktigt fin. Jag dricker inte starkvinsglögg, men köper gärna flaskorna för att de är så fina.

2012-09-12 @ 07:40:33
URL: http://tesslounge.com
Postat av: Kajsa

Eftersom jag numera kan köpa sprit lagligt på systemet så funderar jag på att köpa den. Eller jaja, egentligen så är det nog mest för att jag älskar allt som har Japan att göra ;)

2012-09-12 @ 18:43:49
URL: http://hantverksbloggen.blogg.se/
Postat av: Katarina

Snygg också! Designen är minst lika viktig ;)

2012-09-13 @ 11:28:45
URL: http://brakatarina.se
Postat av: Design & Stuff

Awesome! La upp den på min blogg också. Ska bli riktigt spännande o se hur den här yuzufrukten egentligen smakar i kombo med sprit :)

2012-09-13 @ 15:44:41
URL: http://designandstuff.se
Postat av: Jennica

Vilken fin flaska! Och glöggen är ju något av det bästa med vintern...något att se fram emot.
// Jennica

2012-09-15 @ 22:18:31
URL: http://www.jennicasblogg.blogspot.com
Postat av: Living by Miriam

Åh är det redan dax, Snygg design på flaskan. Ska bli spännande att smaka. :-)

2012-09-16 @ 07:34:41
URL: http://livingbymiriam.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin