Tips på enkelt tilltugg till glöggen

Igår kväll passade jag på att göra ett väldigt enkelt glöggtilltugg. Jag tror att detta är något som passar fler i smaken och som passar nu till jul, mellandagarna eller nyår. Det är bara att blanda kesella och gorgonzola (eller ädelost) och rulla i krossad pepparkaka! Lätt, gott och enkelt!
Foto: Emmelie

Kommentarer
Postat av: Madelein Larsson Wollnik

Åh, smarrigt :-)

2012-12-23 @ 16:53:04
URL: http://madelein.se/
Postat av: JUNITJEJ

Det ser gott ut!

2012-12-23 @ 17:24:25
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Sofia

Så gott det hörs och ser ut :-)

2012-12-23 @ 18:36:23
URL: http://lovejournal.blogg.se/
Postat av: Ida Nilsson

Åh så gott! Ädelost och pepparkaka är ju ett måste!

2012-12-23 @ 18:52:33
URL: http://idacnilssons.blogg.se/
Postat av: Paulina Suonvieri

ok det här är verkligen gott. även om jag inte smakat så vet jag det! ;D

2012-12-23 @ 19:27:03
URL: http://hundredkitchenstories.blogg.se/
Postat av: Ebba Molin

Låter gott!

2012-12-23 @ 22:04:24
URL: http://molinebbas.blogg.se/
Postat av: Proforma - Irene

Jag brukar ofta ha det som tilltugg till glögg fast jag brer osten på peppakakan. Supergod kombination, mycket bättre än vanlig ädelost som många har!
God Jul på dig!
Kram

2012-12-24 @ 00:01:04
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Hanna Karlsson

Det låter riktigt gott!

2012-12-24 @ 06:14:52
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Hemmakatten

Vad gott det verkar! Hoppas att du får en riktigt mysig jul!

2012-12-24 @ 08:19:57
URL: http://hemmakatten.blogg.se
Postat av: Tess - NinaTess.com

Önskar en riktigt God Jul.
Kram // Tess.

2012-12-24 @ 09:36:54
URL: http://blog.ninatess.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin