Rosenhill Trädgård och Musteri

För någon dag sedan när jag berättade att jag hade varit vid Rosendals Trädgård så skrev Katarina till mig och tipsade om Rosenhills Trädgård och Musteri. När jag tittade in på deras hemsida så såg jag att dom hade bakluckeloppis så idag slog vi två flugor i en smäll och sålde saker på loppisen och tog samtidigt ett besök på caféet och musteriet. Man kan säga att det är rena raka motsatsen till Rosendals Trädgård för på Rosenhill går du mer in i en bohemisk, annorlunda men ändå charmig miljö. Musteriet hade inte helt kommit igång än och vi sprang även på en bagare som om en månad skulle börja baka surdegsbröd i en butik vid sidan om caféet. Så om man väntar en månad så tror jag att det är ett betydligt mer blommande café som passar perfekt som en liten annorlunda men mysig helgutflykt!
Foto: Emmelie

Kommentarer
Postat av: Louise

Tack för en mysig dag!!! Rosenhill tar vi en gång till i sommar tycker jag! Kram!!

2011-05-01 @ 21:00:50
URL: http://atasteofmylife.blogg.se/
Postat av: Kikan

Alltid lika fina bilder här :) Kram Kikan

2011-05-01 @ 21:28:07
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/
Postat av: Monkan

Vilket sammanträffande, jag som var på just Rosendal idag :) Rosenhill, är det där man kan komma med sina egna äpplen kanske, och "musta".

2011-05-01 @ 23:13:32
URL: http://pysslaosyssla.blogspot.com/
Postat av: Katarina

Åh vad roligt att du var där. Tack för länken ;)

Det är verkligen ett charmigt ställe. Så skönt att sitta bland allt tingeltangel (raka motsatsen till vad jag gillar egentligen) och bara slappna av. Underbar kontrast i vardagen.



Det är fantastiskt vacker på sommaren och hösten också. Nu blir jag sugen på utflykt igen, men jag tänkte börja på Rosendal.

2011-05-01 @ 23:48:34
URL: http://brakatarina.se
Postat av: af nord

Vad kul att få se bilder därifrån. Åker förbi där varje gång jag ska ut till landet.

Kanske ska stanna där någongång. Bakluckeloppis skulle man verkligen behöva vara med på. Har ju massor av saker som andra kanske behöver mer än jag :)

Kram

Helena

2011-05-02 @ 08:30:45
URL: http://afnord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin