Mateus 2011

Den omåttligt populära porslinstillverkaren Mateus har släppt en nyhet som skiljer sig lite från deras annars mer traditionella sortiment. Färgerna på porslinet ser ut att vara målat med en pensel och med detta i baktanke dukade Mateus upp en visningmonter som till viss del påminde om en ateljé med färgstänkta stolar och penslar på borden. Till råga på allt hade dom även tavlor på väggarna specialmålade för den nya kollektionen. Jag pratade lite med representanterna i montern som berättade att Mateus finns hos 150 återförsäljare runt om i världen, allt från Japan till Australien. Dock är det Sverige som står för den mesta försäljningen och det är färgerna sand, grått och grönt som är populärast.
Foto: Emmelie

Kommentarer
Postat av: Cissi

tack så mycket! Det hade vi också:) hur är det med dig då? :)

2011-01-24 @ 08:12:45
URL: http://missci.blogg.se/
Postat av: Carina - inspirera

Mateusporslinet är så fint! Jag gillar det verkligen och nyheter är ju alltid intressanta...

Kramen.

2011-01-24 @ 09:38:33
URL: http://inspirera.bloggsida.se
Postat av: Pernilla

Vad fint du har gjort på bloggen från formex! Det var mycket fint men jag fick mer wow-effekt i höstas men vi kommer att få hem massor av fint till butiken;)

2011-01-24 @ 11:24:46
URL: http://orsundsbrofarg.blogg.se/
Postat av: Johanna

Mateus levereras alltid. Jag har vita mattallrikar men de har redan blivit repade :-/. Så lite dålig kvalité kan jag tycka att de är i då vi har använt dem ett par gånger.

2011-01-27 @ 13:35:08
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin