DIY: Dags för paketinslagning

När julen närmar sig så gillar jag verkligen att ta fram alla pysselsaker, fylla hela köksbordet och sitta i timmar på kvällen och bara slå in paket. För mig är det verkligen avkoppling och en skön kreativ stund! Du kanske är som mig, eller så är du kanske tvärtom och vill att det ska gå fort? Oavsett så kommer här några tips som jag tror kan passa båda typerna, fast som ändå gör det där lilla extra med paketen.
Det finns mängder av gratis juletiketter på nätet. Det är bara att ladda ner och skriva ut. Just de här jag har använt kommer från Tomfo och du hittar dom här.  Som bas har jag använt ett vitt omslagspapper. Men, du kan likaväl använda ett vanligt vitt papper, silkespapper eller en gammal tidning.
Jag gjorde ett litet hål i etiketterna med en hålslag och sedan trädde jag igenom snöret. På paketet till höger satte jag först på snöret och tejpade ihop snöret på mitten. Sedan satte jag fast etiketten med dubbelhäftande tejp. Har du inte dubbelhäftande tejp kan du också göra en liten "cirkel" av en tejpbit och sätta fast etiketten.
Foto: Emmelie
Ett annat tips är att använda kakformar som mall. Jag har ritat av stjärnorna på papper och sedan klippt ut!
Vill du ha fler paketinslagningstips så ta gärna en titt på de här som jag gjort som går i rött och vitt, eller de här eller de här som har en beige och naturlig ton i sig. Lycka till!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Så himla kul att verkligen lägga tid på paketen! Det blir ju så mycket roligare att ge bort då! :)

2015-12-14 @ 16:37:14
URL: http://https://amandasstil.wordpress.com
Postat av: Pontus Eriksson

Bra idé med att änvända kakformar!!

kika gärna förbi min blogg också! https://www.pontuseriksson.com/blogg

2015-12-17 @ 00:10:31
URL: http://https://www.pontuseriksson.com/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin