Frukostdukning mitt i veckan

Ibland, eller ja, kanske inte ibland utan rätt så ofta faktiskt, så kommer min kollega till mig lite tidigare på morgonen. Vi har en liten "deal" - jag dukar fint och han kommer med färskt bröd och så äter vi frukost tillsammans! Det är faktiskt riktigt trevligt och är en trevlig start på dagen! Morgonens dukning missade jag att fota, men här kommer bildbevis från förra veckans dukning!
Jag tejpade lite washitejp på bordet. Man behöver egentligen inte så mycket, utan sätt bara några små remsor så lovar jag er att det piffar till bordet!
Jag satte sedan också samma tejp på glaset. Man behöver inte alltid göra dukningen så avancerad, utan ibland gör även det lilla väldigt mycket!
Foto: Emmelie

Kommentarer
Postat av: Aili

Haha, åh, fina bilder! :)

2012-09-19 @ 21:16:11
URL: http://ailicherp.blogspot.se
Postat av: Carro

Men åh, vilken rolig idè och vilken grym deal. Undra om jag har någon kompis som också skulle vilja nappa på det där. Sicken krydda i vardagen, helt klart.

2012-09-19 @ 21:39:24
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: Design & Stuff

Vad jag lärt mig i min bakgrund som designer är att allt bör ha ett syfte. Jag vet nu inte om samma regel inte tillämpas inom inredning... men jag kan kan inte se syftet med tejpen här o gillar det därför inte :P gotta be honest :) Men alltid trevligt med härlig dukning ^^

2012-09-19 @ 21:59:28
URL: http://designandstuff.se
Postat av: Living by Miriam

Men åh så mysigt det låter, och vad fint dukat! :-)

2012-09-20 @ 19:41:51
URL: http://livingbymiriam.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin