Formex våren 2012 - surdegsbröd
Foto: Emmelie
Som jag skrev härromdagen skulle jag kunna sätta en femma på att bröden kommer från den här butiken. Jag vet inte om jag skulle kunna säga att surdegsbakande är en trend. För hur länge är något en trend egentligen?
Jag kan ändå inte låta bli att ändå tycka att utställningen, inklusive bröd blev snygg. Men praktiskt kan det inte vara och i verkligheten kan det inte fungera, för om bröden låg framme på det här sättet - hur goda skulle det då vara efter ett tag?!
Foto: Emmelie
Man får hoppas att saker med kvalitet, som surbröd har kommit för att stanna. Gott och smakrikt.
Ha en fin vecka. // Lissen
Det är ju för gott med surdeg. Hoppas verkligen den trenden håller i sig. Ha en härlig måndag
Åh va mumsigt det såg ut! ;)
Du har fått en Award av mig kika in på min blogg ;)
Kramis
Tänka att bröd kan vara så snyggt att titta på och givetvis ännu godare att äta! Kul idé att vira in det i lite tidningspapper sådär! Ha en fin dag!
Åh det ser ljuvligt nu. Älskar surdegsbröd :)
Ha en fin måndag!
År 2025 kanske vi blickar bakåt och ser surdagsbröd som "typiskt 10-tal", precis som saker är "typiskt 90-tal" idag :)
Fin blogg du har...
SÅÅ gott ser det ut!
Du är verkligen söt! Vad glad jag blir (verkligen) att du är så peppande och go! Stort tack och stor kram!
Fina bilder och bra skrivet om Formex!! Gillas :)