Tips på enkelt tilltugg till glöggen
Igår kväll passade jag på att göra ett väldigt enkelt glöggtilltugg. Jag tror att detta är något som passar fler i smaken och som passar nu till jul, mellandagarna eller nyår. Det är bara att blanda kesella och gorgonzola (eller ädelost) och rulla i krossad pepparkaka! Lätt, gott och enkelt!
Foto: Emmelie
Kommentarer
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa
Åh, smarrigt :-)
Postat av: JUNITJEJ
Det ser gott ut!
Postat av: Sofia
Så gott det hörs och ser ut :-)
Postat av: Ida Nilsson
Åh så gott! Ädelost och pepparkaka är ju ett måste!
Postat av: Paulina Suonvieri
ok det här är verkligen gott. även om jag inte smakat så vet jag det! ;D
Postat av: Ebba Molin
Låter gott!
Postat av: Proforma - Irene
Jag brukar ofta ha det som tilltugg till glögg fast jag brer osten på peppakakan. Supergod kombination, mycket bättre än vanlig ädelost som många har!
God Jul på dig!
Kram
Postat av: Hanna Karlsson
Det låter riktigt gott!
Postat av: Hemmakatten
Vad gott det verkar! Hoppas att du får en riktigt mysig jul!
Postat av: Tess - NinaTess.com
Önskar en riktigt God Jul.
Kram // Tess.
Trackback