Jäskorg
Jag har (likt många andra) blivit fast i att baka surdegsbröd. Idag investerade jag i två små jäskorgar och oj, så fina bröden blev. Det blev också betydligt enklare att behålla höjden i bröden när de fick jäsa i korgarna. Jag vet att det är många som har blivit fast i "surdegsträsket" och tänkte därför tipsa om att Åhlens har fått in jäskorgar. Vill ni hellre köpa via internet kan jag tipsa om sidan Lyckas med Mat.
Foto: Lyckas med Mat
Kommentarer
Postat av: Dessi - Home and desire
Kul att du fastnat i surdegsträsket! Jag skulle så gärna vilja prova, men blev lite trött på att baka bröd för hand. Skulle så gärna vilja ha en liten assistent! :)
Kram Dessi
Postat av: Carina - insprirera
Jag har inte gått ner mig i surdegsträsket ännu...men dessa fina jäskorgar gör steget enklare att ta ;)
Kramen.
Postat av: Kerstin Schnee
Hej Emelie .
Jag bakar också mycket surdegsbröd och har använt jäskord nu på slutet men degen fastnar bara i korgen nu de senaste gångerna även om det är mjölat har du eller någon något tips . Annars så blir det super gott
Trackback