Vinn en lakritsbok

Sköna Hem har en utlottning på sin sida där man kan vinna boken Lakrits, mint & choklad (Natur & kultur). I boken så finns det 50 recept på bakverk, glass, drinkar. Några exempel: chokladdoppad lakritskola, salmiak- och limeglass, lakrits- och hallonkaka. Sköna Hem lottar ut fem exemplar av boken och det du ska göra för att vinna är att maila in ditt bästa efterrättsrecept (som inte behöver innehålla lakrits, mint eller choklad). Man får även gärna skicka med en bild. Gör du det så vips är du med i tävlingen. Maila till [email protected] och märk mailet "Lakritsboken". Senast den 29 augusti vill dom ha ditt bidrag.

Foto: Eget kollage med bild från Sköna Hem

Kommentarer
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Mums va gott, den boken skulle jag gärna vinna. Är allt bra? Hoppas du haft en trevlig helg! Har ni gjort nå skoj? Är ni ute och seglar nu? Jag har haft en riktigt mysig helg med kalas och mys. Vill du veta nå skoj? I fredags förlovade jag och älsklingen oss. =) Hoppas att din förkylning är bra nu och att ni har bra väder när ni seglar! Stora kramar!!

2008-08-11 @ 08:14:32
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: BlomsterDesign

Å vilken kul bok, känner många som är helt tokiga i lakrits så en sån till deras födelsedagar skulle passa perfekt! det måste jag komma ihåg.. hoppas du har en bra måndag!

Kram elli

2008-08-11 @ 11:22:16
URL: http://www.metrobloggen.se/blomsterdesign
Postat av: Arilone

Very nice site. I must say that I am impressed. Keep up the good work.

2010-03-03 @ 11:02:24
URL: http://arilone.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin