Detaljrikt på söder

Jag har inte haft tid att "Hemnetknarka" lika mycket som jag brukar den sista tiden. Men idag han jag kika in en snabbis och fick syn på en detaljrik pärla på söder i Stockholm. Eller vad sägs om skolplanscherna på väggarna, den läckra tapeten i sovrummet och så framförallt marmorn i köket!
Skolplanscherna har blivit omåttligt populära. Vi har själva några stycken som hänger i vårt fritidshus (tack vare min pojkväns snälla föräldrar). De är verkligen retro men så snygga.
Här har man blandat det lite äldre "retro-planschen" men en något nyare (dock lika populära) planschen från David Ehrenstråhle på New York.
Även om man kan bli lite dimmig av att titta på den här tapeten så är det ju så "förbaskat" snyggt. I vår tidigare lägenhet på söder hade vi en tapet som var to-die-for. Nu bor vi i ett vitt, vitt och åter vitt hus. Går och småfunderar på en tapet, men tror helt enkelt inte att det passar så bra i vårt hus med massa knepiga vinklar och vrår. Men det får mig inte att älska tapetserade väggar mindre för det. Så snyggt och extra fint blir det med lamporna som bara hänger. 
Foto: Tradition
 

Kommentarer
Postat av: Jessie

Verkligen snyggt! Tapeten är verkligen förbaskat snygg!

2014-10-08 @ 20:02:31
URL: http://jessiies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin