Inredningsnyheter

De två senaste veckorna har det släppts otroligt många produktnyheter i inredningsvärlden. Det har bokstavligt talat rasslat till i inboxen med olika nyheter. Jag har samlat ihop ett litet axplock av vad det har kommit för nytt på marknaden. Håll i hatten, här kommer en del!
Foto: Norrgavel
Norrgavels vårnyhet är att de har kommit med egna trasmattor som är tillverkade av återvunna tyger från klädindustrin. Några av mattorna kommer i både utan och med fransar och den flerfärgade mattan kommer även som ett kuddvar med en baksida i lin.
Foto: Pressbild Photowall
Photowall har i veckan lanserat High Above, en tapetkollektion från den holländska designstudion Lilesadi. Det är en grafiskt fantasifull tapetkollektion som är inspirerad av grafiska strukturer och vilda djur i karga berglandskap.
Foto: Pressbilder IKEA
Den 7 februari släpper IKEA kollektionen BRÅKIG som är resultatet av ett nära samarbete mellan IKEA och det kreativa kollektivet ArtRebels i Köpenhamn. Det är en lekfull kollektion som kombinerar plywood, pastellfärger och grafiska mönster med en nostalgisk twist. Kollektionen som nästan förtjänar ett helt blogginlägg består av både möbler, brickor, porslin och textilier är riktigt fin.
Foto: Pressbild Mr Perswall
Specialisten på digitaltryckta design- och fototapeter, Mr Perswall, lanserar nu Interaction, en kollektion där varje mönster bjuder in till integration, före eller efter tapeterna trycks. Inspirationen är hämtat från barndomens pysselböcker och finn fem fel, dra streck mellan siffrorna, hitta ut ur labyrinten eller att spela ett parti memory.
Foto: Pressbild Vipp
En annan nyhet (som ni kanske redan har hört eller sett) är att Vipp öpnnar webshop även i Sverige. På vipp.com kan nu hela produktfamiljen beställas, även den populära pedalhinken!
Foto: Pressbild Rotor
I vår utökar Boråsföretaget Rotor sin Stripes-serie med oglaserade blomkrukor i lergods, dekorerade med vitra ränder. De vita ränderna målas för hand på krukan med pensel vilket gör varje kruka unik.

Kommentarer
Postat av: Jenny - Hemtrender

Ja jisses vad mycket nyheter som kommer nu! Har precis avslutat min lilla "pressvecka" och det kändes bara som en droppen i havet av allt fint som kommer nu. Kul att du tycker om Interaction också ;)

Kram på dig!

2014-01-26 @ 19:40:55
URL: http://hemtrender.com
Postat av: Katarina

Åh vad det kliar i shopping.. Vad det nu är? ;)
Måste spara till vår semester men vill ha så mycket! Jättesnyggt saker.

2014-01-26 @ 20:54:25
URL: http://katarinaratcliffe.se
Postat av: Katarina

Argh autocorrect.. Haha
JättesnyggA så klart.

2014-01-26 @ 20:55:05
URL: http://katarinaratcliffe.se
Postat av: Jo

Åh, IKEA-kollektionen måste man ju absolut kolla in, den ser väldigt lovande ut! :D

2014-01-27 @ 16:14:37
URL: http://frkp.blogspot.com
Postat av: Susan Linderos

Mmm shoppingnerven är tänd känner jag ;)

2014-01-29 @ 16:19:22
URL: http://susihus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin