Helg och sommarbomb

Idag kom vi tillbaka till huvudstaden igen efter en jätte härlig helg hemma på västkusten. Det är konstigt för oavsett vart man flyttar så kommer ändå platsen där man kommer ifrån och sitt barndomshem alltid att vara hemma också! Så känns det för mig i alla fall! Jag tänkte bjuda på en helgbonanza med flera bilder! Hej hopp här kommer dom!
 
Mitt gamla barndomshem är egentligen ett väldigt gammalt hus som mina föräldrar byggde om när vi flyttade dit. Stommen på huset var ett gammalt torp från slutet av 1800-talet.
Till höger i bild ser ni en liten skymt av en hästhage. Hästtokig som jag är i grund och botten så har det varit underbart att få växa upp i den här miljön. Jag kan faktiskt sakna det väldigt mycket men, det fungerar ju inte helt med en häst runt knuten när man bor inne i stan.
I båda husen där jag är uppvuxen har vi haft väldigt stora kök. Det är verkligen något jag har tagit med mig och som jag verkligen tycker om. Köket har ofta en tendens att bli en samlingsplats! Det var också just köket som vi föll för i vårt nya hus, för där är köket det största rummet i hela huset!
Foto: Emmelie

Kommentarer
Postat av: Katarina

Vilken härlig sommarbomb!
Kramar till dig och ha en fin kommande vecka!

2013-06-02 @ 22:13:02
URL: http://brakat.blogg.se/
Postat av: Living by Miriam

Vad härligt hus! Måste vara fantastiskt att växa upp där. Vi har också hästar i närheten. Inte så nära, men det är mysigt att höra dem frusta på håll. Ingen ridning för mig heller längre. Men det är mysigt att se och höra dem. Så är ju gödslet jätte bra att ha i rabatterna ;)

2013-06-03 @ 07:00:01
URL: http://livingbymiriam.se
Postat av: Johanna

Så vackert!!

2013-06-03 @ 09:50:37
URL: http://joherman.blogg.se/
Postat av: Linda - Design Concept

Vilken härlig idyll att komma hem till! Måste ha varit underbart att växa upp så:)

2013-06-03 @ 11:55:40
URL: http://blogg.designconcept.se/
Postat av: Anna Holm

Fint ställe! :)

2013-06-07 @ 11:43:16
URL: http://annamlholm.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin