Det var den det - första semesterveckan

Vi har nyss kommit hem för en blixtsnabb mellanlandning i huvudstaden. Första semesterveckan är slut och vår första sommarvecka i fritidshuset är slut. Vi har haft så härligt väder och jag har lyckats knäppa båda en pch två härliga sommarbilder. Därför kan jag inte låta bli, utan bjuder här på en samlingbilder från den gångna veckan.
Den här bilden knäppte jag av på en cykeltur runt sjön. Jag kan fascineras över hur stor skillnad det är på årstiderna och hur den här vyn blir så otroligt annorlunda om det är vår, sommar, höst eller vinter.
Jag gillar den här bilden för den andas svensk sommar! En grusväg, strålande solsken, små röda stugor och doften av nytaget hö.
Gillar du aktion så bege dig till skogarna i Hälsingland! Här är en lantlig tisdagsauktion som jag och min mamma åkte på. Jag får hålla mig lite i kragen och inte shoppa på mig alltför mycket. Vid den här auktionen blev det en cykel (så vi sedan kunde cykla runt sjön!).
Detta är en glimt från helgens Delsbostämma. En mysig upplevelse med såväl unga som äldre spelmän i varje hörn. Detta blandat med tunnbrödsbakning, folkdäkter i mängder och vacker miljö. Japp, det är så jag skulle kunna sammanfatta det!
Detta är ett av mina favorithus i trakten. Det har stått tomt och varit helt övergivet. Men i förra veckan dök det upp en person som började klippa gräset och öppna dörren. Framsidan på huset är fantastiskt vackert, men tyvärr fick jag bara med baksidan då en enorm häck täcker insynen till framsidan. Men, vem vet, nu kanske häcken snart blir klippt och jag kan få till en bild på framsidan!

Kommentarer
Postat av: Living by Miriam

Åh vilka härliga sommar aktiviteter, ser verkligen mysigt ut :)

2013-07-10 @ 07:29:59
URL: http://livingbymiriam.se
Postat av: Tina

Fina bilder =)

2013-07-10 @ 09:30:54
URL: http://photobytina.blogg.se/
Postat av: Frida

Det låter mysigt!

Gratis länkning till DIN blogg! Denna blogg kommer inte att handla om mig utan den kommer att handla om ER och era kläder! Du kan enkelt bli länkad i bloggen och därmed få fler läsare än du har nu. Idén är att du skickar in din outfit bild för dagen via mitt mejl så läggs din bild upp i bloggen med en länk till din, super enkelt och helt gratis! Du behöver absolut inte ha någon blogg även om du vill visa vad du har på dig och du kan även vara anonym om du vill det, så länge du informerar mig om hur du vill ha det. Du får gärna skriva i mejlet var dina kläder kommer ifrån, om du har sytt dem själv eller helt enkelt inte vet.
Du kan nå mig på Clothesoftheday@outlook.com
Välkomna!

2013-07-10 @ 10:34:27
URL: http://clothesoftheday.blogg.se
Postat av: Annika

Härliga bilder :)

2013-07-10 @ 12:42:42
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Emma - Olivias mamma

Mysiga bilder! Somriga!

2013-07-10 @ 13:09:56
URL: http://emmaloves.blogg.se
Postat av: ann-sofie

ser hur mysigt ut som helst :)

2013-07-10 @ 13:51:39
URL: http://hennesliviordochmeningar.blogg.se
Postat av: Tess

Vad härligt det ser ut! :) Kram

2013-07-10 @ 14:52:06
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin