Sista dagen i stugan

Idag packade vi ihop våra saker i stugan och efter två veckor med massa skidåkning, stugmys, korvgrillning och skidåkning så åkte vi hemåt till huvudstaden igen. Eftersom vi troligtvis inte åker upp innan Knut dansar ut julen så fick jag dansa ut julen idag istället. Jag gick loss lite med kameran bland julstök och städning. Hej, hopp, här kommer en bildbomb!
När det mesta julpyntet hamnade på bordet insåg jag vilken salig blandning julgranspynt jag har samlat på mig. Se bara på den här bilden. Kulorna till vänster kommer från en mysig julbutik i tyska Rothenburg ob der tauber, medan stjärnorna i mittnen är från Lexington och de till höger från IKEA. Vem sa att det är fel att blanda?!
Granen åkte också ut och det blev endast korgen kvar! Ja, för i år ställde jag julgransfoten i den här korgen. Väldigt hemtrevligt och mysigt och jag tror allt att det blir en favorit i repris nästa år.
En av mina fantastiska julklappar, ljusstake a lá Ferm Living med utrbrunna ljus. Även om det var väldigt frestande att låta den följa med hem till lägenheten, så lät jag den vara kvar i stugan. Vi försöker hålla stugan väldigt ljus, vit och naturlig inomhus och ljusstaken passade perfekt på det ljusa träbordet!
Så fort vi köpte stugan så investerade vi i en braskamin och det har varit värt varenda öre. Det ger en så otrolig värme och som ett extra pluss är det hög mysfaktor! Om ni funderar på att sätta in en kamin där ni bor, så kan jag bara säga "gört"!
Foto: Emmelie
Dagens utsikt från vardagsrumsfönstret. Ett vitt och något kallt vinterlandskap! Vi har haft några riktigt fina vinterdagar, men idag var det allt lite grått och ruggigt! Fast, vad gör det?! Det är ju så vackert ändå!
 

Kommentarer
Postat av: 2barnsmorsan

Gud vilken mysig blogg du har, fina bilder och så duktig på att pyssla!

Hoppas du haft en bra början på det nya året!

2013-01-06 @ 20:56:40
URL: http://agnieszka.blogg.se
Postat av: Yvette Grönqvist

Fint julpynt. Mysigt med kamin.

2013-01-06 @ 22:07:27
URL: http://barbiehouse.org/
Postat av: Sara

Härliga bilder! :)

2013-01-06 @ 23:18:32
URL: http://sarajosefin.blogg.se
Postat av: Jenny

åh gillar julgranspyntet! det är kul att blanda :) det gör vi med!
och att fira jul i en stuga med skidåkning är något jag gärna också hade gjort.

Hoppas allt är bra med dig Emmelie och hoppas du får ett fint 2013! :)

2013-01-07 @ 00:18:18
URL: http://novemberdreams.blogg.se
Postat av: Fredrik Nederby

Hej,
Jag arbetar för ett nystartat företag som heter Whaam. Vi har en ny tjänst där man kan dela med sig av sina favoritlänkar och låta andra utforska dessa. Vi letar just nu efter intressanta människor som vill skapa en länklista på Whaam. Med länkar menar jag allt ifrån grymma artiklar till dina favoritklipp på YouTube. Det kostar såklart ingenting. Vi har som mål nu att få in bra innehåll från intressanta människor och det är därför vi kontaktar dig.
För en bloggare eller bloggerska som du själv kan du se denna tjänst som ännu ett sätt att marknadsföra dig själv till fler läsare. Dessutom kan man se denna tjänst som ett komplement till sin blogg då man kan visa rekommendationer av länkar som man skrivit i gamla inlägg.

Här är exempel på hur man kan använda Whaam.

http://whaam.com/StellaJansson/linklists/1100/6-make-up-tutorials-videos
http://whaam.com/sandrasfashion/linklists/1215/favorites
http://whaam.com/linneaedman/linklists/1165/linnea-edman


Hoppas detta låter intressant. Hade varit fantastiskt roligt om du vill skapa en länklista på Whaam. Hör av dig om du har några frågor eller tankar.
När listan väl är klar slänger jag upp den på startsidan så du kan få lite mer exponering.

Vänliga hälsningar,

Fredrik Nederby
fredrik@whaam.com
www.whaam.com

2013-01-07 @ 11:00:06
URL: http://www.whaam.com
Postat av: Oiidesign

:)

2013-01-08 @ 09:39:49
URL: http://www.oiidesign.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin