Sveriges snyggaste kontor

Nu i höst koras för andra gången vinnaren i Sveriges Snyggaste Kontor. Då jag har kompisar som jobbar på flera av kontoren som är nominerade har jag blivit bombaderad av "rösta-på-oss-mail". När jag tittade runt bland de 37 nominerade såg jag också att jag har varit på flera av kontoren. Jag plockade ut några av de som jag har satt min fot på och jag vet att jag fick ett litet "ahh", när jag kom in. För vem vill inte arbeta i en väldigt inspirerande och fin miljö?!
Först ut är... Ja, kan ni gissa vad det är? Det är en liten ledtråd på vänster vägg. Ja, det är Lego. Jag tror att många barn skulle trivas på det här kontoret för förutom Legogubben på väggen så vet jag att det finns ett rum med mängder av Lego längs väggarna. Har personalen slut på kreativitet är den lätt att återfås med lite legobyggande!
Ottoboni är en kommunikationsbyrå på Södermalm i Stockholm. Även om inredningen är fin, så lovar jag er att det är utsikten som är "breathtaking" när du stiger in på det här kontoret (ser ni Globen som skymtar under lamporna?)
Det är kontoret tillhör Medge, en konsultfirma som inriktat sig på sport. Det är ett litet men väldigt smakfullt kontor. Jag måste erkänna att jag tyckte att vindsvåningen som är gjord till ett kontor, nästan var för fin för att inte ha som ett boende. Lokalen i sig är underbar, oavsett hur den är möblerad. Den lilla trappen ni ser till vänster går också ut till en liten takterass med utsikt över centrala Stockholms. Vill ni se fler bilder så hittar ni dom här.

Kommentarer
Postat av: Tesslounge.com | Tess S

Så kär jag blev i Lego kontoret.

2012-10-05 @ 09:19:19
URL: http://tesslounge.com
Postat av: madelein-sexbarnsmamma

Åh det översta rätt av!!

2012-10-05 @ 10:22:32
URL: http://madelein.se
Postat av: P

Tack snälla du:)

Åh vilka härliga lokaler:)

2012-10-05 @ 10:51:02
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: DESIGN AND STUFF.se

Lovely, älskar främst Medges kontor, har inte varit där (tyvärr) men när jag såg övriga bilderna så föll jag för stället, la tom upp den som en av favoriterna i mitt inlägg. Kram o ha en underbar helg :)

2012-10-05 @ 21:34:12
URL: http://www.designandstuff.se
Postat av: Axelina

Det är en tävling som mitt kontor definitivt inte hade ens varit nominerad till! Jobbar i Garnisonen på Östermalm. Även kallad betongbunkern. Tråkiga betongväggar. Vi sitter i en lång tråkigt korridor med en massa mindre små kontor. Eller ko-båsen som vi kallar det...

2012-10-06 @ 19:38:41
URL: http://axelinas.se
Postat av: Pilar Giménez Almalé

Fina bilder! :)
http://elsuspirodelmar.blogspot.com.es/2012/10/la-importadora.html

2012-10-07 @ 14:14:12
URL: http://elsuspirodelmar.blogspot.com.es/
Postat av: Katarina Ratcliffe

Åh jag kan inte bestämma mig för Lego eller Ottoboni.. Helt fantastiskt!

2012-10-08 @ 12:29:31
URL: http://brakat.blogg.se/
Postat av: MissStorm

Förstår varför de är nominerade!

Min arbetsplats hade potential när den var nybyggd för 10 år sedan. Nu är det notade, dyra golvet täckt av heltäckningsmatta för att minska ljudet av klackar, 500 personer har spilt vatten på parketten i köken och det visade sig vara en dum ide att använda vita fogar på toaletterna...

Kram

2012-10-11 @ 08:03:47
URL: http://Missstorm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin