Office rules

Den här arbetsveckan har verkligen gått i ett svep. Det kändes som jag knappt hann blinka innan den över och tillråga på allt så var det min sista arbetsdag på mitt jobb igår. Min kära kollegor bjöd på fantastiskt avslut i dagarna två som fortfarande gör mig helt varm i hjärtat. Nu ska jag njuta av lite ledighet innan jag tar tag i nya utamningar och nytt jobb. Mina kära kollegor gav mig lite ord på vägen och den här ska få pryda mitt nya kontor. Fast även om det är "office rules" så passar dom lika bra i vardagen! Have faith, think positive och do your best! Fungerar så väl en måndag som en lördag!
Foto: Emmelie

Kommentarer
Postat av: majamyra | tired parents and happy kids lives here

Fina vänner du har, fin skylt! Hittade hit när jag slösurfade lite. Inspirerande blogg du har. Nu vill jag göra pompoms :)

2012-10-13 @ 11:44:58
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Lottis

Vilken perfekt present till dig, jättefin tavla!! Hoppas du får riktigt mysiga lediga höstveckor! & se nu till att bara njuta av ledigheten! :) Hoppas vi kan hitta ett skype-tillfälle snart!
Kramar

2012-10-13 @ 15:35:14
URL: http://ramengirl.se/
Postat av: Axelina

Spännande, vad blir det för nytt jobb? Själv så slutar jag mitt jobb nästa vecka för nya utmaningar. Ska bli spännande:)

2012-10-15 @ 20:42:51
URL: http://axelinas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin