Zzzova

Idag har jag varit helt däckad. Ja, man skulle kunna förklara det som helt otroligt trött. Kan man fortfarande skylla på omställningen till sommartid, eller kan det vara för att jag hade semester förra veckan, eller kan det ligga något i att jag höll i en väldigt sen föreläsning igår kväll?! Trots det sitter jag nu och laddar mig för ett hårt träningspass till häst. Men jag måste jag erkänna att jag helst av allt just nu skulle vilja sjunka ner i en stor och härlig säng, gärna som den här nedanför från Lexington. Själv är jag väldigt svag för Lexingtons sängkläder. Efter att jag provköpte några en gång så är jag helt fast. Varning! Kan som sagt framkalla ett beroende!
Foto: Lexington Company

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hoppas passet gick bra och att du sen fick vila i en stor härlig säng! Hoppas allt är bra! Kramar

2012-03-28 @ 20:39:39
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Hoppas passet gick bra och att du sen fick vila i en stor härlig säng! Hoppas allt är bra! Kramar

2012-03-28 @ 20:40:06
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Proforma - Irene

Känner igen den där tröttheten! Det är likadant varje år för mig och håller i sig nån vecka eller så. Mycket lättare tvärtom, på hösten!

Kram

2012-03-28 @ 23:12:58
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Katarina

Härligt att "proköpa"... :D Jag ÄÄÄLSKAR Lexington. (Brukar inte missbruka bokstäver, men du vet, härliga lakan är ett måste)

2012-03-29 @ 00:21:16
URL: http://brakatarina.se
Postat av: MissStorm

Hoppas du är piggare nu!Gillar sovrummet på fotot massor. Klassiskt snyggt i blått o vitt. Och härligt med bra sängkläder. Kunde aldrig föreställa mig att det kunde vara en sådan skillnad innan vi köpte lite lyxigare för första gången.Kram

2012-04-01 @ 23:17:16
URL: http://missstorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin