Kära Västkusten

När jag ser dom här bilderna, då kan jag riktigt känna doften av tång och saltvatten. Jag får liksom lust att sticka till Västkusten "bums". Förutom maneter så är det något med Västkusten som är sådär underbart härligt. Ja, jag får erkänna att jag kanske präglas lite av min uppväxt (göteborgska) och är det inte så att man ofta saknar det man inte har?
Det här otroligt fina huset är till salu i Hälleviksstrand. Så underbart fint! Jag kanske inte skulle inreda så här i vår lägenhet, men i ett fritidshus vid havet. Ja-tack!
Foto: Lundin Fastigheter

Kommentarer
Postat av: Proforma - Irene

Ja visst är Västkusten Bästkusten! Ett hus i Hällevik hade varit drömmen uppfylld men det går knappast att lösa, så dyrt!
Kram

2012-07-24 @ 21:35:35
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Frida

Åh, jag älskar västkusten jag med! Är visserligen uppväxt långt därifrån men har vart där på semester med familjen många gånger, mina absolut första minnen är faktiskt från smögen och lysekil när jag var där som 3-åring med mina föräldrar :)

2012-07-25 @ 11:33:43
URL: http://fridasofia.se/blogg
Postat av: Gabriella

Åh så härligt det ser ut!

2012-07-26 @ 01:03:00
URL: http://elephantzoul.blogg.se
Postat av: Linn

Otroligt vackra bilder! Jag riktigt känner hur det skulle vara att vakna upp där en sommarmorgon och tassa ner till köket för att göra en frukost som avnjuts med utsikt över havet. Mmmm....

2012-07-29 @ 11:33:51
URL: http://lyckoland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin