Cult Design

Under Formex så fick jag tillsammans med bland annat Victoria och Åsa en rundvandring i Cult Designs monter utav deras VD Magnus Tyrén. Cult Design startade för drygt 10 år sedan och håller fortfarande fast vid sina kärnvärden såsom minimalistiskt enkelt, fyrkantigt, stilrent och modernt.
- Begränsar du kreativiteten så blir du kreativ i dina lösningar, berättade Magnus när han förklarade hur de lyckats komma med nya lösningar där allt ska vara fyrkantigt.
De 500 artiklarna i Cults produktsortiment kan kännas som många fler vilket beror på just på deras funktionalitet. En fyrkantig skål kan lika väl vara en blomkruka i köket eller en burk för smycken i badrummet.
Cults fyrkantiga serie har nu även blivit en utomhusserie. I år har de även utökat sortimentet med krukor i trä.
Handdukarna som är gjorda tillsammans med Pelle Vävare kompletteras med tvålpump och ljusstakar i matchande färg och form. Tvålar som är gjorda i samarbete med Klockargården är ytterligare en nyhet och en produkt som ska komplettera deras spa-serien ytterligare.
Foto: Emmelie och Cult Design

Kommentarer
Postat av: ingen vanlig dag

Vilka fina färger de valt - passar bra i badrummet.

/Kristina

2011-01-24 @ 19:31:20
URL: http://ingenvanligdag.blogg.se/
Postat av: Modekatt

Stilrent & snyggt!Älskar färgerna!Tack snälla, har druckit lite mer the än vanligt nu som gravid så ska bli kul att prova även kusmi the :)

2011-01-24 @ 23:49:27
URL: http://modekatt.blogg.se/
Postat av: Åse - Interiörguiden

Mmmm det här tyckte jag om!

2011-01-25 @ 21:07:57
URL: http://www.interiorguiden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin