Svarta ramar - hett!

Även H&M Home har hoppat på trenden med tavlor på golven. Se bara på den här stylade bilden som just nu pryder deras första sida på inredningssidan på webben. I min förra lägenhet hade jag mycket svart och jag var toktrött på svart när jag flyttade därifrån, men nu känner jag allt att lite svarta detaljer börjar göra sig välkomna sakta men säkert i mitt hem igen. Just nu tycker jag nästan att alla vita ramar i inredningsvärlden är som bortblåsta, det är svarta, svarta och åter svarta, med text, text och åter text.
Foto: H&M Home

Kommentarer
Postat av: Katarina

Älskar svarta ramar. Vad kul att HM home har börjat med det också. Får ta en kik där. Tack!Vad kul att du hittade till Rosenhill. Jag kan verkligen rekommendera det till hösten sedan (också) då man kan musta äpplen och äta massa gott till skamligt låga priser. Bo i hängmattehotell eller shoppa galna saker. Loppis mm. De har en blogg också som uppdateras då det händer saker. Jag gillar det stället. ;)

2011-04-28 @ 23:48:05
URL: http://brakatarina.se
Postat av: Hanna - Whiterainbow

Svarta ramar med text är snyggt! själv blanar jag mellan svarta, vita och silver ramar :)Kram

2011-04-29 @ 10:16:22
URL: http://www.whiterainbow.se
Postat av: Dessi - Home and desire

Jag har alltid kört på svarta ramar... Tycker det ger bäst kontrast :)

2011-04-30 @ 19:40:16
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Lina

Ja, det har du faktiskt rätt i. Jag har nästan, utan att tänka på det, bara övergått till svarta ramar. Men det är ju såå snyggt:)

2011-05-01 @ 14:23:28
URL: http://husochbus.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin