Grönt är skönt

Jag är väldigt svag för starka färger. Det gäller så väl i mitt hem som i kläder. Jag gillar att bryta av med några detaljer i mycket färg. Jag har alltid varit väldigt svag för rött, men på andra plats kommer nog allt färgen grön. Därför föll jag för de här färgerna och mönstren i Sofie Sjöströms kollektion. Fastnar du kanske inte för den här färgen så har hon även designat mattor och skärbrädor i svart/vitt.
Foto: Pressbilder Sofie Sjöström

Kommentarer
Postat av: Susihus

Så ljuvliga, grönt är min favoritfärg mmm

Ha en toppengo dag

Kram

2010-12-14 @ 09:56:55
URL: http://susihus.blogg.se/
Postat av: Hanna

Måste erkänna att jag var en av de 1000 som tittade in här ibland ;)Kom inte riktigt överens med bloggen på tv4, lite krångligt att kommentera om jag minns rätt! Kul att kunna lägga till en till blogg på bloglovin, känns som om det inte finns så många inredningsbloggar som för 2 år sedan eller vad tycker du? Krams

2010-12-14 @ 13:38:03
URL: http://graficum.se/blog
Postat av: DebbieWhite18

Sophomores who are getting their degrees at colleges need writing help as very often they don't have good writing skills to deal with their projects on their own. Check this <a href="http://www.essayslab.com/">home page</a> and you will come across the firm which crew is available 24/7 to order essays online.

2012-06-14 @ 12:55:02
URL: http://www.essayslab.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin