Hur lång har jag blivit?

Dom här väggdekorationerna från Ferm Living tycker jag är underbara. Barn brukar ju vilja mäta sig och se hur mycket dom växer, att göra det med den här tycker jag vore perfekt. Jag har faktiskt en kompis vars föräldrar fortfarande har kvar märken på väggen i deras sommarstuga, där man ser exakt hur mycket de tre barnen har växt varje år. På någotvis är det verkligen nostalgi att se dom där gamla sträcken på väggen och minnas hur man stod där och hoppade och sa "jag vill också mäta mig".
Dom här väggdekorationerna är 1,5 meter höga och 50 cm breda (på det bredaste stället). Dom finns i fyra olika färger; röd, blå, grön och gul. Går att köpa hos favoritsaker och kostar 599-/st.


Foto: Favoritsaker

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Jättesnygg variant på mätsticka.

2008-10-15 @ 19:12:16
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Åh så söta! De vill jag köpa när vi får barn. Jag gillar att djuren står på varandra, de är annorlunda mot alla andra mätstickor. Kraaamar!

2008-10-15 @ 20:38:48
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: MissStorm

Väldigt fina mätstickor! På insidan av en garderobsdörr hemma hos mamma&pappa finns min längd dokumenterad på stora dagar, typ julafton och födelsedagar. Översta strecket är samma längd som jag fortfarande har.Kram

MissStorm

2008-10-15 @ 21:27:19
URL: http://missstorm.blogg.se/
Postat av: dahlarna

KUL variant på mätsticka!!! KRAMISAR!!!!

2008-10-15 @ 22:36:24
URL: http://dahlarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin