Företag som säljer väggklistermärken

Det poppar upp allt fler och fler företag som säljer Wallstickers eller så kallade väggklistermärken. jag har tidigare tipsat om både den enaoch den andra men tänkte att jag kunde göra en liten sammanställning för er som är på jakt...


ApplePie Design. är ett belgiskt företag som har ett roligt utbud av klistermärken. Om du är intresserad av att köpa några av deras wallstickers så går de att beställa från deras hemsida.

Beearo gör flertalet av sina dekler i trä så allt behöver inte vara av vinyl. Tyvärr ligger deras sida för tilfälle i stiltje så dom håller på att flytta kontor. Sidan skulle vara uppe och igång den 1 april men det tycks ha dragit ut på tiden. Men dom är ändå värda att nämna och om ett tag hoppas jag att den ska vara igång igen! 

Blik har jag även nämt tidigare. En av jättarna på marknaden som har ett spännande utbud.

Design 300 är ett tyskt företag som har många roliga produkter och bland annat väggklistermärken.

Divider är ett företag som kan vara värt ett besök. Dom erbjuder inte endast klistermärken utan även skärmväggar som är riktigt läckra.

Domestic är ett franskt företag som är ett jätte stort utbud av saker till väggarna. Förutom klistermärken har de också väldigt fina och roliga väggmålningar som kan vara värda att ta en titt på. 

Elly Nelly är ett företag som har startats av mamman och dottern Elaine och Nell Oliver. DOm har designad väggklistermärken som går att finna i deras webbshop.  


Ferm Living måste ju verkligen bli omnämnda för dom har underbara klistermärken som jag även har skrivit om tidigare.

Form and Function är ett svenskt  företag som är baserat i Stockholm. Det är Form and Function som står bakom många av de klistermärkena som var först ut på den svenska marknaden.

Harmonie Intérieure som är ägt av grafiska designers Fabien Barral och hans fru Frédérique har transformerad sin design och fotografier till väggklistermärken som är lite vintage. Jätte fina och ovanliga klistermärken. 


IKEA  har inte så jätte stort utbud men några stycken. Kommer med all säkerhet fler framöver.

Les Invasions Ephémères som är ett franskt företag är också väda ett omnämnande.

Les Louisettes
är ett annat franskt företag. Ett tips är att ta en titt på deras katalog som verkligen är färglad och piggar upp. Där ser du även deras utbud.


Pop Cling skulle jag vilja säga är lite urban och ungdomlig. Har en hel del unika klistermärken.

Stickneon är ett företag från australienska Melbourne. Dom har har inte så stort utbud men några få väldigt fina klistermärken (främst djurinspirerade).

Target. Är du i USA kan jag också nämna att amerikanska Target även har väggklistermärken. Vad deras utbud är kan du ta en titt och se här på deras hemsida.

Walldesign som jag nämnt tidigare säljer lite olika kreationer som man enkelt fäster på väggen.


Foto: Form and Funtion


Kommentarer
Postat av: dahlarna

Ojojoj vad du har fått fram många företag! Tar ett tag att gå igenom... :-)

2008-04-26 @ 20:27:14
URL: http://dahlarna.blogg.se
Postat av: Johanna

Va bra med en sammanställning! Jättemånga bra tips du har! Ha en härlig dag! Kram

2008-04-28 @ 10:20:53
URL: http://inredning.webblogg.se
Postat av: isabelle

neeeeej! vilka sööööta katter! :)

2008-04-30 @ 20:17:35
URL: http://isabelle.blogg.se
Postat av: Stickersprint.se

Hejsan!!Jättebra inititiv!! Vill du ha fler adresser på sidan mot en liten barter?? Hör av dig till den bifogade mailen!Mvh Anders Stickersprint.se

2009-02-02 @ 23:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin