Letar du efter tyg? - Shoppa till riktiga outletpriser!

Letar du efter tyg? Om du inte bor så långt från Marks kommun så skulle jag rekommendera att ta en tur till området kring Kinna som är ett riktigt tygrike. Här kan du verkligen shoppa designtyger till riktiga outletpriser.

Ta en titt här så får du en lista på affärerna i området. Nedan följer ett litet exempel på några av butikerna i området.

Skroten. Skroten har en mängd olika tyger för alla smaker till outletpriser. Butiken är öppen 9-18 mån-tors, 9-17 fre och 9-13 lörd. Sön är stängt. Men Skroten är inte den enda tygaffären som finns i Kinna området. Marks Pelle Vävare har fabriksbutik i Kinna. Om det är "skit-tyger"? Nej, absolut inte. Många tyger som du till exempel kan hitta på NK kan du hitta här.
Fritsla tyglager ligger (som namnet tyder) i Fritsla. Dom har tre våningar med textil och inredning till hela hemmet. Här finns ett stort utbud av möbeltyger, gardintyger, sammet, lin, markisväv, mattor, inredning mm.
Gillar du ; target="_blank" title="Serholt">Serholts produkter? I Horred kan du handla Serholt collections andra sortering och utgående produkter till låga priser. Nedan kan du se foton på några av deras produkter.

Karta: Skroten                      Foto: Serholt Sweden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin