Bli svensk mästare på att slå in paket

The Surprisehouse Company AB, har specialiserat sig på presentinslagning och anordnar för andra gången tillsammans med 3M/Scotch® en tävling i att slå in vackra paket. I våras så arrangerade faktiskt tävlingen för första gången och eftersom julen närmar sig så passar det ju bra med en ny tävling! Evenemanget har tre deltävlingar på tre orter (Malmö, Göteborg och Stockholm) och den stora finalen äger rum i Stockholm den 1:a december.

"Tävlingen vänder sig till alla som gillar att slå in paket. Vi har inga begränsningar. Även barn får vara med. Vi har även utökat tävlingen till totalt tre orter så att fler som är intresserade kan vara med. Tävlingen har börjat och det är bara att skicka in bidrag. Tävlingsformuläret kan laddas ner från vår webbsida http://www.surprisehouse.se/ eller fås i våra butiker i Täby C, Stockholm eller Allum C, Göteborg" säger Annica Thorberg, VD för Surprisehouse AB.

Att delta i tävlingen kostar endast 85 kronor och för pengarna får man en påse med olika sorters presentpapper, 3-4 olika sorters tejp, vackra snören och dekorationer. Tanken är sedan att man skall slå in ett tävlingsbidrag, ett paket som mäter max 45 x 45 x 45 cm. Det går också bra att använda sitt eget papper och dekorationer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin