DIY: Paketinlasgning

I december vill jag verkligen hinna njuta av allt som hör julen till och få en riktig julkänsla i kroppen. Därför är jag också ute i rätt så god tid, vilket (jag vågar knappt säga det) innebar att jag slog in mina första julklappar redan i slutet av november. Jag har samlat ihop lite tips som gör att du med relativt enkla medel kan få till en fin touch på julklapparna.
De små vimplarna har jag klippt ut ur en gammal kartong. Hålen gjorde jag med hjälp av en hålslagare och sedan stämplade jag på bokstäver. Du kan själv välja vad du vill skriva. God Jul, namnet på den som ska få paketet, andra julord eller varför inte julkram. Stämplarna som jag har använt kommer från granit, men du kan lika väl skriva för hand eller klippa ut bokstäver ur en tidning och klistra på. Sedan är det bara att trä på de små vimplarna på ett paketsnöre som du knyter runt paketet.
Jag har gjort en lite "ficka" på paketet med hjälp av ett annat presentpapper. Fickan limmade jag fast på paketet och sedan la jag i en liten lapp där det står vem som ska få paketet. Jag har klistrat fast några paljettstjärnor och så trätt runt lite paketsnöre.
Nedan är en liten samlingsbild. Till det större paketet har jag klippt ut en svart stjärna i lite tjockare papper. På stjärnan har jag skrivit God Jul med hjälp av en dymo.
 Foto: Emmelie

Kommentarer
Postat av: Ninni

Men så läckert

2014-12-08 @ 10:19:46
URL: http://ninnzan.se
Postat av: JENNYH - Mammablogg

Jättefina =)

2014-12-08 @ 14:32:57
URL: http://jennyh.se/
Postat av: carro

Fint!

2014-12-09 @ 12:23:19
URL: http://www.artbybrems.blogg.se
Postat av: Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta

så snyggt

2014-12-09 @ 18:51:17
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin