Caffe latte hälsning från Japan

Med ett jet laggat huvud och en (ständig) arm på lillchefen så har jag tyvärr inte ens hunnit skicka ett litet hej från Japan. Vi njuter i fulla drag av Tokyo och bilden här nedan sammanfattar dagarna rätt så bra. Japp, en caffe latte. Vi promenera mycket, äter god mat och fikar mycket. Det har blivit en och en annan kaffe och den här är "banne mig" den godaste latte jag någonsin druckit. Är det så att du har "vägarna förbi" Tokyo så kan jag verkligen rekommendera Streamer Coffee i Shibuya. Du kommer inte ångra dig! Hej så länge, nu väntar sängen! (japp, medan klockan snart är 15.30 i Sverige så är hon snart 22.30 här). Natti-natti!
Foto: Emmelie

Kommentarer
Postat av: Sanna

Mums, vad sugen jag blev på latte nu! :)

Postat av: natalie

men åh, så fint!

2015-10-06 @ 18:14:45
URL: http://natalieesseen.vione.se
Postat av: Lisa

Jag är inte alls avundsjuk på dig som är i Japan just nu… Jag och min pojkvän vill jättegärna dit! vad kan du rekommendera där (saker att göra, äta, sova etc) så man vet till framtida syften :) så kul att höra vad andra tycker!

2015-10-06 @ 18:26:53
URL: http://lisakinn.blogg.se/
Postat av: Jenny - Hemtrender

Låter helt magiskt härligt! Njut! Själv var jag på Yasuargi i helgen och blev dösugen på att åka till Japan också, tänkte på dig. Hoppas på att åka dit snart :)
Kramkram

2015-10-06 @ 20:49:36
URL: http://hemtrender.com
Postat av: Hanna

Åh, låter helt fantastiskt! Jag är väldigt sugen på att besöka Japan, hoppas därför att du bjuder på fler Japan-tips här på bloggen framöver :)

2015-10-11 @ 13:53:57
URL: http://hannarty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin