Frukost muggar

Jag fick en fråga idag angående vilken frukostmugg jag hade på frukostbordet imorse. Japp, Johanna hade rätt.. det var muggarna från Rörstrand som är designade av Hanna Werning. Hanna har som specialitet att göra mönster för textil och tapeter och har designat för bland annat Boråstapeter, IKEA och så självklart Rörstrand. 2004 fick hon Elle Interiörs designpris för "Väggdekor & Tapeter" (EDIDA) för sin egen produkt AnimalFlowers affischtapeter


Foto: Designtjejen

Kommentarer
Postat av: Tjohalia

Vilka mysiga muggar, de var riktigt fina! Kram Sandra

2008-08-04 @ 23:10:48
URL: http://tjohalia.se
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Åhhh de är så fina!! Vilka fina kort du har tagit gumman!! Kramar!!

2008-08-05 @ 06:16:07
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Mia

Fina saker det där...Nu har jag iaf landat helskinnad och det är riktigt roligt att vara här även om det är en mardröm att köra!



Hoppas allt är bra med dig!

Kram Mia

2008-08-05 @ 06:18:06
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Hej igen gumman!! Nu är jag på jobbet, eller har ju varit här i snart en timme. Skrev lite snabbt hemifrån förut. Bilderna är verkligen jättefina!!!! Du är så duktig! Nu blev jag ännu mer sugen på de muggarna, de är så snygga!! Min pysselkväll med syrran var jättemysig!! Jag gjorde bara ett halsband, för det tog rätt lång tid att göra. Det blev jättesnyggt, har på mig det idag. Tänkte åka hem till familjen efter jobbet idag också. Idag är kamerabatteriet laddat (det dog igår när jag var där) så jag tänkte att syrran skulle bli fotograferad =) Och säkert kommer hon vilja fotografera mig också, för hon gillar också att fotografera.

Jag kan tänka mig att ni inte var ensamna på Ullared när det var regn, då är det nog många som passar på. Jag skulle kunna gå där hur länge som helst, men jag har lärt mig att man ska åka dit utan killar. ;) Kommer du visa bilder på vad du köpte?

Ha en härlig dag! Kramar!

2008-08-05 @ 07:47:38
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: anna

jattefina muggar, skulle jag kunna tanka mig!

kram

anna

2008-08-05 @ 08:00:02
URL: http://www.londonhem.blogspot.com
Postat av: Mirka

Just den här gula färgen tycker jag är riktigt fin. Har kikat på dem nån gång och funderat, men vi har ju så himla mycket muggar.

2008-08-05 @ 08:57:36
URL: http://mirkajohanna.blogspot.com
Postat av: K

muggarna är så fina har två av den serien som går i svart och rött, och kökstapeten är i samma Hanna kollektion, Nötknäpparen, love it!!

ha en bra helg!

2008-08-08 @ 20:23:00
URL: http://husetpabacken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin